MENS ROOM ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DERMOGNOSIA MEN
Dermognosia Services

Καθαρισμός προσώπου – πλάτης

O καθαρισμός του προσώπου στη Δερμογνωσία, είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες, έχοντας αναπτύξει ένα εύρος τεχνικών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένας από του λόγους που η αισθητικός κ.Σκλημποσίου έχει καταξιωθεί στο χώρο για το βαθύ καθαρισμό που παρέχει, είναι η καινοτόμα, ειδική τεχνική η οποία εφαρμόζει ,ώστε το δέρμα να καθαρίζει σε βάθος και με λεπτομέρεια ,χωρίς να ερεθίζεται.

Βασικό μέλημά μας είναι , να έχετε στο τέλος ένα καθαρό σε βάθος δέρμα, απαλλαγμένο από μαύρα ή/και λευκά στίγματα, κεχρία ή/και υπερκεραττώσεις, χωρίς όμως ίχνη ταλαιπωρίας ή ερυθρότητα. Ναι, το τονίζουμε ιδιαίτερα το τελευταίο, καθώς με σωστό χειρισμό το δέρμα μπορεί να ανακουφιστεί, χωρίς να υποβληθεί σε μία επώδυνη διαδικασία, η οποία θα επιφέρει ανεπιθύμητη εικόνα για τις επόμενες ώρες ή ακόμα και ημέρες.

“Αγαπήστε το βαθύ καθαρισμό, αποκτήστε λόγους να μην τον αποφεύγετε”

  • Ενδείκνυται για:
    Σε όλα τα δέρματα
  • Αντενδείξεις:
    Φλεγμονώδης ακμή, Έγκαυμα, Ενεργός Έρπης
  • Περιοχές εφαρμογής:
    Πρόσωπο , Πλάτη , Στέρνο
  • Συχνότητα Συνεδριών:
    1φορά το 3μηνο έως και6μηνο ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος (διάρκεια συνεδρίας 2,5 ώρες)
  • Επιστροφή στην εργασία:
    Άμεση
  • Πιθανές ενοχλήσεις:
    Ελαφριά ενόχληση κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης σμήγματος
Φυλλάδιο

Θέλω να μάθω περισσότερα…

Ο καθαρισμός του προσώπου στη Δερμογνωσία, είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες, έχοντας αναπτύξει ένα εύρος τεχνικών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και επειδη η Δερμογνωσία αγαπάει την εξειδίκευση, δε σταματά στο κλασσικό βαθύ καθαρισμό προσώπου – τον οποίο διεκπαιρεώνει με μια ιδιαίτερη πατενταρισμένη τεχνική – αλλά διευρύνει την έννοια του καθαρισμού προσώπου με τον ενζυμικό καθαρισμό, τον καθαρισμό με υπερήχους, καθώς και τον καθαρισμό με τη μέθοδο της προηγμένης μικροδερμοαπόξεσης (Vitapeel Ion).

Η κάθε μία μέθοδος από αυτές έχει αναπτυχθεί προκειμενου να βελτιώσουμε το τελικό αποτέλεσμα στους διαφορετικούς τύπους δέρματος, τις διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες.

Το μόνο που μένει είναι να μας επισκεφτείτε προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη προσωπική σας Δερμοδιάγνωση και να αποφασίσουμε ποια-ποιες μέθοδοι είναι οι καταλληλότερες για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος, όχι μόνο σε επίπεδο καθαριότητας, αλλά παράλληλα ενυδάτωσης, ισορροπημένου PH, λείας υφής και υγιούς όψης.

“Μαζί μας γνωρίστε μία άλλη εμπειρία καθαρισμού προσώπου…”

Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα που διεκδικούμε, αλλά παράλληλα επιμένουμε και στη διαδικασία. Η μέθοδος Massage Hellenique Facial ειναι μία καινοτομία η οποία εφαρμόζεται σχεδόν σε όλες τις αγωγές προσώπου, προκειμένου να αναζωογονήσει και να εξισορροπήσει τόσο το δέρμα όσο και το πελάτη που δέχετε τη θεραπεία.
Δώστε μία ευκαιρια βαθύ καθαρισμού στο δέρμα σας! Το αξίζει!!!!

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας