Image module
Dermognosia Services

Ενζυμική αποτρίχωση

Στη Δερμογνωσία, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αποτριχωτικών μεθόδων, που καλύπτουν κάθε τριχοφυΐα, επιδερμίδα, ηλικία και οικονομική δυνατότητα. Έτσι καλύπτουμε κάθε πιθανή κατάσταση τριχοφυΐας κι επιδερμίδας (φωτότυπου). Η ενζυμική (ή βιολογική) αποτρίχωση, αποτελεί την πιο οικονομική και αποτελεσματική αποτρίχωση μακράς διάρκειας με παράλληλη αισθητή μείωση όλων των ειδών της τριχοφυϊας.

Μία αποτελεσματική μέθοδος για μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, που γίνεται με την διείσδυση κατάλληλων ενζύμων σε πρόσφατα αποτριχωμένους θυλάκους. Εφαρμόζεται σε μη ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως πόδια, μασχάλες και μπικίνι, αλλά κυρίως σε ορμονοεξαρτώμενες επιφάνειες όπως άνω χείλος, παρειές, λαιμός, κοιλιά, γλουτοί και χέρια. Πετυχαίνει σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας μέχρι 30% για τις σκούρες τρίχες και μέχρι 50% για το χνοώδες τρίχωμα.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ενζυμικής αποτρίχωσης είναι η ικανότητά της να μειώνει την υπάρχουσα τριχοφυϊα σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, εκεί που το κερί την επιδεινώνει.

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου βασίζεται στην εισχώρηση τριών πρωτεολυτικών ενζύμων (παπαΐνη, θρυψίνη και χυμοθρυψίνη) , στα πρόσφατα αποτριχωμένα τριχοθυλάκια. Τα ένζυμα αυτά καταστρέφουν επιλεκτικά -πρωτεολύουν- τις πρωτεΐνες που βρίσκονται στον θύλακα, με αποτέλεσμα να αδρανοποιούνται τα αναγεννητικά (μητρικά) κύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για τον σχηματισμό και την ανάπτυξη της τρίχας. Με τον τρόπο αυτό, επιβραδύνεται η επανέκφυση της τρίχας και σταδιακά τα τριχοθυλάκια αποδυναμώνονται και η τριχοφυΐα περιορίζεται σημαντικά. Η βιολογική, ενζυμική αποτρίχωση, μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.

Βασική προϋπόθεση της μεθόδου, είναι να έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί 4G

Η διαδικασία

Σε πρώτη φάση, αφαιρούμε την τρίχα με κερί 4G.  Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το διάλυμα που περιέχει το σύμπλεγμα ενζύμων, με ιοντοφόρεση (ειδικό μηχάνημα στοχευμένης διείσδυσης προϊόντος) , στη μόλις αποτριχωμένη περιοχή. Το σκεύασμα αυτό έχει παράλληλα επουλωτική δράση, επομένως συμβάλλει στην αποφυγή μολύνσεων και στην καταπράυνση του δέρματος που έχει υποστεί θεραπεία.

Το αποτέλεσμα

Επιλέγοντας τη μέθοδο αυτή, η ανάγκη σας για συχνές ,επαναλαμβανόμενες συνεδρίες αποτρίχωσης θα μειωθεί σημαντικά.

  • Ενδείκνυται για:
    Κάθε είδους τριχοφυϊα προσώπου και σώματος , κυρίως χνοώδους ή/και ανοιχτόχρωμης, ορμονοεξαρτώμενες περιοχές
  • Αντενδείξεις:
    Φλεγμονή, ακμή ή έρπης στην υπό θεραπεία περιοχή, βηματοδότης
  • Περιοχές εφαρμογής:
    Όλες οι περιοχές σε πρόσωπο και σώμα
  • Συχνότητα Συνεδριών:
    1 φορά το 20μερο και στη συνέχεια ως 1 φορά το 3μηνο
  • Επιστροφή στην εργασία:
    Άμεση
  • Πιθανές ενοχλήσεις:
    Αίσθημα μεταλλικής γεύσης κατά το στάδιο της ιοντοφόρεσης
  • Καινοτομία:
    Εφαρμογή ειδικού μηχανήματος προς αποφυγή περαιτέρω ερεθισμού, επιμόλυνσης ή σπυράκια
Φυλλάδιο
Apilus Platinum

Multimedia

“Η αποτρίχωση του 21ου αιώνα”

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας