vitapeel δερμοαπόξεση
Dermognosia Services

“Ανανεώστε το πρόσωπό σας, αποκτώντας δέρμα λείο, φωτεινό και ξεκούραστο”

Η μέθοδος ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους επιτυγχάνει απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παραμείνει καθαρό και απαλλαγμένο από τραχύτητα, θαμπάδα και σημάδια κούρασης.

Στην ουσία πρόκειται για ελεγχόμενη απόξεση της επιφάνειας της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα με τη μέθοδο των μικροκρυστάλλων είναι απολύτως ελεγχόμενα, και εξατομικεύονται απόλυτα ανά δέρμα, καθώς ο εξειδικευμένος αισθητικός που το εφαρμόζει ελέγχει, ανάλογα με τις ατέλειες που επιθυμεί να απομακρύνει, την ένταση και το βάθος της απόξεσης.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία και ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που έχουν περιορισμούς!

Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα της επιδερμίδας τους, καθώς η θεραπεία βελτιώνει σημαντικά την υφή της επιδερμίδας,  δρώντας ως peeling & κάνοντας βαθιά ανανέωση δέρματος.

Για να μεγιστοποιήσουμε και να αυξήσουμε τη διάρκεια των αποτελεσμάτων -τα οποία πραγματικά είναι εξαιρετικά- ,η θεραπεία ενισχύεται με την εφαρμογή μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας

Με ειδική κεφαλή και εφαρμογή στοχευμένων ρευμάτων, εισαγάγουμε στο ήδη απολεπισμένο και απόλυτα δεκτικό στη διείσδυση δέρμα, πολωμένα κοκτέιλ ουσιών, επιλεγμένα ανάλογα με τη κατάσταση του δέρματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αυτό το τρόπο συνδυάζουμε τη παράλληλη φροντίδα τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας, επιτυγχάνοντας μία τεράστια αλλαγή στο δέρμα σε όλα τα επίπεδα!

  • Ενδείκνυται για:
    Όλα τα δέρματα
  • Αντενδείξεις:
    Φλεγμονώδης ακμή, Έγκαυμα, Ενεργός Έρπης
  • Περιοχές εφαρμογής:
    Πρόσωπο , Πλάτη , Στέρνο
  • Συχνότητα Συνεδριών:
    1φορά ανά 20-30 ημέρες ως θεραπεία, ανά 2-3 μήνες ως συντήρηση
  • Επιστροφή στην εργασία:
    Άμεση
  • Πιθανές ενοχλήσεις:
    Αίσθηση τσιμημάτων και μεταλλικής γεύσης κατά τη διάρκεια της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας
Φυλλάδιο

Επίσης, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση πανάδων και καφέ σημαδιών, κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο ομοιόχρωμο και φωτεινό. 

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας