facial cleaning
Dermognosia Services

Pure Skin Peel

Με τη συνέργεια οξέων και φυσικών εκχυλισμάτων για τη θεραπεία προβλημάτων που δημιουργούνται από τη λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα και τους ανοιχτούς πόρους. Η εφαρμογή του pure skin peel βελτιώνει την επιδερμική δομή, την υφή και τη χροιά του δέρματος.

Το σαλικυλικό οξύ έχει μια ισχυρή αντισηπτική δράση και αποδεδειγμένες καθαριστικές ιδιότητες. Ομαλοποιεί τη λειτουργία του σμηγματογόνου αδένα και μειώνει τους διευρυμένους πόρους. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η αποτελεσματική συνέργεια με άλλους τύπους οξέων για δέρματα με προβλήματα λόγω της λιπαρότητας (μανδελικό και γλυκονολακτόνη).

Είναι ένα πήλινγκ ασφαλές τόσο για νεαρά λιπαρά δέρματα χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα, αλλά και αποτελεσματικό για ώριμα δέρματα με φωτογήρανση και βιολογική γήρανση.

Η σύνθεσή του αποτελείται από διάφορα φυσικά εκχυλίσματα μεταξύ των οποίων Glycyrrhiza glabra (γλυκόριζα), Artemisia montana(αρτεμισία), Gingko biloba, Centella asiatica, Vaccinium corymbosum (μύρτιλλα), και Rosa canina oil (τριανταφυλλιά). Τα εκχυλίσματα αυτά έχουν πολλαπλές δράσεις όπως αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και καταπραϋντική.

Προσδίδει απαλότητα στο τραχύ δέρμα, ενισχύοντας το διαδερμικό φραγμό και φυσικά αποκαθιστώντας την υγεία του δέρματος. Ανακουφίζει και ηρεμεί το δέρμα, μειώνοντας τα προβλήματα της υπερευαισθησίας.

  • Ενδείκνυται για:
    Ακμή σε έξαρση, μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρώσεις από σπυράκια, σημάδια και ουλές
  • Αντενδείξεις:
    Δερματικές παθήσεις, Κατά τη διάρκεια χορήγησης φαρμάκων που προκαλούν φωτοευαισθησία
  • Περιοχές εφαρμογής:
    Πρόσωπο και σώμα
  • Συχνότητα Συνεδριών:
    Ανά 7-10 ημέρες
  • Επιστροφή στην εργασία:
    Άμεση
  • Πιθανές ενοχλήσεις:
    Πιθανό ελαφρύ κάψιμο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής
Φυλλάδιο
Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας