Green Peel award
Νέο δέρμα σε 5 ημέρες

Green Peel Dr.Med.Schrammek

Το GREEN PEEL® Dr. Med Christine SCHRAMMEK, είναι η μοναδική παγκοσμίως μέθοδος, η οποία δημιουργεί νέο δέρμα σε μόλις 5 ημέρες, με παράλληλα τόσο φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμμία απολύτως παρενέργεια!

Περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εφαρμογές σε πάνω από 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες μας εξασφαλίζουν τη μοναδική αποτελεσματικότητά του.

Επιπλέον, οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού αυτής της κατηγορίας .

Το GREEN PEEL® ανταποκρίνεται σε πολλά δερματικά προβλήματα παράλληλα, με εξειδίκευση στην ακμή και στα μετέπειτα προβλήματα τα οποία προκαλεί (σημάδια, ουλές κτλ), έχοντας το πιο άμεσο και ασφαλές αποτέλεσμα έναντι οποιασδήποτε άλλης μεθόδου, αποδεδειγμένα παγκοσμίως.

Η ποικιλία των τριών επιπέδων του GREEN PEEL®: ήπιο (Green Fresh Up), μέτριο (Green Energy), βαθύ (Green Classic) μας επιτρέπει να επιλέξουμε ακριβώς τη λύση που έχει ανάγκη κάθε δέρμα.

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως Οξύ της Βιταμίνης Α, χημικά απολεπιστικά και Δερμοαπόξεση, το GREEN PEEL® έχει πολλαπλάσια αποτελέσματα σε μόλις 5 ημέρες.

Πώς λειτουργεί το Green Peel των 5 ημερών;

Το GREEN PEEL® είναι μία μίξη 11 βοτάνων (φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες), τα οποία εφαρμόζονται με ειδική τριβή πάνω στην υπο θεραπεια περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα στις Απαντήσεις & Συμβουλές

Περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εφαρμογές σε πάνω από 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες μας εξασφαλίζουν τη μοναδική αποτελεσματικότητά του.

  • Ενδείκνυται για:
    Ενεργή ακμή, φλεγμονώδη ακμή (κατά αξιολόγηση), φαγεσωρική ακμή, ουλές , καφέ/κόκκινα σημάδια από παλαιότερα σπυράκια, ανάγλυφο δέρμα.
  • Αντενδείξεις:
    Ενεργός έρπης, Δερματίτιδα, Αλλεργία σε βότανα, Παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, Ανοιχτές πληγές, Ταυτόχρονη χρήση θεραπείας με ρετιονοειδή.
  • Περιοχές εφαρμογής:
    Πρόσωπο και Σώμα
  • Συχνότητα Συνεδριών:
    Ανάλογα το επίπεδο , από 1 φορά/μήνα έως 1 φορά/εβδομάδα
  • Επιστροφή στην εργασία:
    Άμεση - στο βαθύ επίπεδο προτείνεται 1 έως 2 ημέρες παραμονή στο σπίτι
  • Πιθανές ενοχλήσεις:
    Τσιμπήματα και ελαφρύς κνησμός για 1-2 24ωρα
Φυλλάδιο
GREEN PEEL® Dr. Med Christine SCHRAMMEK

Multimedia

Η μοναδική παγκοσμίως μέθοδος, η οποία δημιουργεί νέο δέρμα σε μόλις 5 ημέρες, με παράλληλα τόσο φυσικό και ασφαλή τρόπο.

leaf
Video
Video Μεθόδου
leaf
Photo Gallery
Πριν & Μετά
ΠΡΙΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ
ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ e
marker
IMG  scaled
IMG   scaled
marker
Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας