GENERAL FOR SERVICES X
Dermognosia Services

Mommy Makeover

Οι αλλαγές που παρατηρούνται στο σώμα έχουν κυρίως να κάνουν με την υπερβολική λήψη βάρους, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και με τη χαλάρωση που υπάρχει στο κοιλιακό τοίχωμα μετά τον τοκετό. Σε γενικές γραμμές δεν προτείνεται να γίνει κάποια διορθωτική παρέμβαση αμέσως μετά τον τοκετό και προτείνεται να περιμένει κανείς ένα διάστημα τουλάχιστον 3-6μηνών, κατά το οποίο πρέπει να γίνει προσπάθεια να επανέλθει το σωματικό βάρος. Ωστόσο κάποιες αλλαγές που συμβαίνουν κατά την εγκυμοσύνη είναι μη αναστρέψιμες με γυμναστική και διατροφή και χρειάζεται αισθητική παρέμβαση για να επαναφέρουμε το σώμα όπως ήταν πριν την τεκνοποιία.

Χαλάρωση της κοιλιάς: Οι αλλαγές που συμβαίνουν στην κοιλιά, αφορούν τόσο στο δέρμα, όσο και στο κοιλιακό τοίχωμα, δηλαδή στους μύες της κοιλιάς. Επιπρόσθετα, μετά τον τοκετό μπορεί να γίνει ανακατανομή του λίπους του σώματος, με συσσώρευση στην κοιλιά, το οποίο μερικές φορές είναι αδύνατο να φύγει χωρίς αισθητική παρέμβαση. Οι θεραπείες που επιλέγονται σε αυτή τη περίπτωση είναι οι RF (RadioFrequency) , LPG Endermologie και η μεσοθεραπεία.

Τοπικό πάχος: Κατά την εγκυμοσύνη μερικές γυναίκες εμφανίζουν αυξημένη πρόσληψη βάρους, πάνω από τα συνιστώμενα επίπεδα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το τοπικό πάχος σε σημεία όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, οι γοφοί, τα μπράτσα κτλ. Η καταπολέμηση του τοπικού πάχους στα σημεία αυτά γίνεται με Cavitation, Lpg Lipomassage η Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης .

Στη Δερμογνωσία, δημιουργούμε tailor made πρωτόκολλα λιπογλυπτικής , γι αυτό και έχουμε άριστα αποτελέσματα χάρη στη χρήση συνδυαστικών μεθόδων , βασισμένων σε νέες τεχνικές ατραυματικής λιποαναρρόφησης και αυτόλογης μεταφοράς λίπους.

  • Ενδείκνυται για:
    Τοπικό πάχος, μεγάλη συσσώρευση λίπους, σκληρή κυτταρίτιδα
  • Αντενδείξεις:
    Εγκυμοσύνη, καρδιοπάθειες
  • Περιοχές εφαρμογής:
    Κοιλιά, μέση, ψωμάκια, λιπώδεις μηροί
  • Συχνότητα Συνεδριών:
    1 συνεδρία ανά 7-10 ημέρες
  • Επιστροφή στην εργασία:
    Άμεση
  • Πιθανές ενοχλήσεις:
    Καμία
Φυλλάδιο

Ολική Επαναφορά όπως πριν την εγκυμοσύνη!

Πριν τη διενέργεια οποιασδήποτε αισθητικής παρέμβασης, πρέπει να συνεκτιμηθούν πολλοί παράγοντες, όπως το σωματικό βάρος, η θηλασμός, ενδεχομένως επιθυμία για μελλοντική τεκνοποιία, η άσκηση, η διατροφή και ο σωματότυπος της κάθε γυναίκας.

Μία ιστορία προσφοράς στην υγεία του δέρματος 

Εφόσον επιλεχθεί η κατάλληλη ή οι κατάλληλες τεχνικές, με τα κατάλληλα κριτήρια, και ρεαλιστικές προσδοκίες, η αποκατάσταση είναι σχετικά σύντομη και τα αποτελέσματα πολύ ικανοποιητικά.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας