ragades
Dermognosia Services

Green Peel Dr.Med.Schrammek

Το GREEN PEEL® Dr. Med Christine SCHRAMMEK, είναι η μοναδική ιατρικα ανεπτυγμένη μέθοδος παγκοσμίως , βραβευμένη ως το μοναδικό φυτικό peeling το οποίο με φυσικό και ασφαλή τρόπο αναπλάθει το δέρμα από την αρχή.

Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμμία απολύτως παρενέργεια!

Η ιδιαιτερότητα του Green Peel δεν συνίσταται μόνο στην απόλυτη φυσική βάση και τα άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα. Η θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα, το Green Peel, μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες και να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο καθώς και στην πλάτη, την κοιλιά, τα μπράτσα και τους γλουτούς. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως Οξύ της Βιταμίνης Α, χημικά απολεπιστικά και Δερμοαπόξεση, το Green Peel έχει τα ίδια αποτελέσματα ενώ είναι πολύ καλύτερο όχι μόνο γιατί σαν φυσικό προϊόν δεν έχει παρενέργειες αλλά και γιατί τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 5 ημέρες, από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Εμφανής βελτίωση της υφής του δέρματος μετά την εφαρμογή.

Δύσκολα προβλήματα θα χρειαστούν επαναληπτικές θεραπείες Green Peel.

Το φυτικό μίγμα του Green Peel παρασκευάζεται από: βότανα, φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες. Η θεραπεία συνίσταται στην απορρόφησή του από το δέρμα μετά από ειδικό μασάζ από έμπειρους αισθητικούς. Έπειτα ακολουθεί μια ελαφριά απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος που οφείλεται σε μικροσωματίδια (φυτοκρυστάλλους) που περιέχουν τα βότανα.

Με τον τρόπο αυτό ερεθίζεται η ζώνη ανάπτυξης του δέρματος και δημιουργεί νέα κύτταρα.

Υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία αίματος στο δέρμα με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η προμήθεια οξυγόνου και ο μεταβολισμός. Λίγες μέρες αργότερα το δέρμα απολεπίζεται.Εμφανής βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος της πλάτης και της κοιλιάς καθώς και των μπράτσων και των γλουτών.

 • Ενδείκνυται για:
  Τοπικό πάχος, μεγάλη συσσώρευση λίπους, σκληρή κυτταρίτιδα
 • Αντενδείξεις:
  Εγκυμοσύνη, καρδιοπάθειες
 • Περιοχές εφαρμογής:
  Κοιλιά, μέση, ψωμάκια, λιπώδεις μηροί
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  1 συνεδρία ανά 7-10 ημέρες
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Άμεση
 • Πιθανές ενοχλήσεις:
  Καμία
Φυλλάδιο

EXTRA Κείμενο εάν χρειαστεί 

Από την αρχή εστίασε στα προβλήματα ακμής, καθώς και στα περιστατικά ορμονοεξαρτώμενης υπερτρίχωσης. Πιο συγκεκριμένα ειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας και σμηγματορροϊκής δερματίτιδας, των μετά-ακνεϊκών προβλημάτων, καθώς και των ευαίσθητων και δυσανεκτικών δερμάτων. Ο συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας (την οποία έλαβε από τη κ. Ζαφείρη Ηλιάδη Μαίρη-καταξιωμένη χημικό – αισθητικό σε Ελλάδα και εξωτερικό) και η χρήση των κατάλληλων μεθόδων, συνετέλεσαν καθοριστικά στην καταξίωσή της στο χώρο.  Η ίδια επιθυμεί να αναφερθεί πως δυναμικός συνεργάτης σε αυτή τη πορεία, υπήρξε η πρωτοποριακή εταιρεία δερμοκαλλυντικών Ydor.g , και η διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος “Hellenique massage” της κ. Ζαφείρης Ηλιάδη, καθώς υπήρξαν ισχυρά εργαλεία βάσει των οποίων εξέλιξε τη δουλειά της και διαφοροποιήθηκε ως επαγγελματίας αισθητικός.

Η προσπάθειά της να ανακουφίσει το δέρμα από τις βλάβες που εμφανίζει, σε εναρμόνιση με τη προσωπική επαφή και την επαγγελματική συνέπεια, στεγάστηκε & εξελίχτηκε σε ένα χώρο που θέλησε να αντιπροσωπεύσει τόσο  το όραμά της όσο και τους πελάτες που την εμπιστεύονται μέχρι σήμερα. Επενδύοντας συνεχώς σε νέες μεθόδους και αξιολογώντας τις εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής-δερματολογίας, επιδιώκει πάντα τη μέγιστη αποτελεσματικότητα βάσει  της εξατομικευμένης προσέγγισης

Μία ιστορία προσφοράς στην υγεία του δέρματος 

Τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια αυτή μεταφέρθηκε σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις υπο την επωνυμία “Δερμογωσία” κρατώντας πάντα σταθερές τις αξίες μας.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας