καθαρισμός προσώπου καινοτομία
Dermognosia Services

Βαθύς Καθαρισμός προσώπου – Καινοτομία

Ο καθαρισμός του προσώπου στη Δερμογνωσία, είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες, έχοντας αναπτύξει ένα εύρος τεχνικών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένας από του λόγους που η αισθητικός κ.Σκλημποσίου έχει καταξιωθεί στο χώρο για το βαθύ καθαρισμό που παρέχει, είναι η καινοτόμα, ειδική τεχνική η οποία εφαρμόζει ,ώστε το δέρμα να καθαρίζει σε βάθος και με λεπτομέρεια ,χωρίς να ερεθίζεται .

Έτσι , στο τέλος, έχετε Ένα καθαρό σε βάθος δέρμα, απαλλαγμένο από μαύρα ή/και λευκά στίγματα, κεχρία ή/και υπερκεραττώσεις, χωρίς ίχνη ταλαιπωρίας ή ερυθρότητα. Ναι, το τονίζουμε ιδιαίτερα το τελευταίο, καθώς με σωστό χειρισμό το δέρμα μπορεί να ανακουφιστεί, χωρίς να υποβληθει σε μία επώδυνη διαδικασία, η οποία θα επιφέρει ανεπιθυμητη εικόνα για τις επόμενες ώρες ή ακομα και ημέρες.

“Αγαπήστε το βαθύ καθαρισμό, αποκτήστε λόγους να μην τον αποφεύγετε”

Θέλω να μάθω αναλυτικότερα για το Βαθύ Καθαρισμό προσώπου στη Δερμογνωσία:

“ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ”

Ο καθαρισμός του προσώπου στη Δερμογνωσία, είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες, έχοντας αναπτύξει ένα εύρος τεχνικών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιο είναι αυτό..? Ένα καθαρό σε βάθος δέρμα, ανακουφισμένο από κάθε είδους μαύρα στίγματα, κεχρία ή/και υπερκεραττώσεις, χωρίς ίχνη ταλαιπωρίας ή ερυθρότητα. Ναι, το τονίζουμε ιδιαίτερα το τελευταίο, καθώς με σωστό χειρισμό το δέρμα μπορεί να ανακουφιστεί χωρίς να υποβληθει σε μία επώδυνη διαδικασία η οποία θα επιφέρει ανεπιθυμητη εικόνα για τις επόμενες ώρες ή ακομα και ημέρες.

Και επειδη η Δερμογνωσία αγαπάει την εξειδίκευση, δε σταματά στο κλασσικό βαθύ καθαρισμό προσώπου – τον οποίο διεκπαιρεώνει με μια ιδιαίτερη πατενταρισμένη τεχνική – αλλά διευρύνει την έννοια του καθαρισμού προσώπου με τον ενζυμικό καθαρισμό, τον καθαρισμό με υπερήχους, καθώς και τον καθαρισμό με τη μέθοδο της προηγμένης μικροδερμοαπόξεσης (Vitapeel Ion).

Η κάθε μία μέθοδος από αυτές έχει αναπτυχθεί προκειμενου να βελτιώσουμε το τελικό αποτέλεσμα στους διαφορετικούς τύπους δέρματος, τις διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες.

Το μόνο που μένει είναι να μας επισκεφτείτε προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη προσωπική σας Δερμοδιάγνωση και να αποφασίσουμε ποια-ποιες μέθοδοι είναι οι καταλληλότερες για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος, όχι μόνο σε επίπεδο καθαριότητας, αλλά παράλληλα ενυδάτωσης, ισορροπημένου PH, λείας υφής και φωτεινής όψης.

 • Ενδείκνυται για:
  Σε όλα τα δέρματα
 • Αντενδείξεις:
  Φλεγμονώδης ακμή, Έγκαυμα, Ενεργός Έρπης
 • Περιοχές εφαρμογής:
  Πρόσωπο , Πλάτη , Στέρνο
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  1φορά το 3μηνο έως και6μηνο ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος (διάρκεια συνεδρίας 2,5 ώρες)
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Άμεση
 • Πιθανές ενοχλήσεις:
  Ελαφριά ενόχληση κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης σμήγματος
Φυλλάδιο

Μαζί μας γνωρίστε μία άλλη εμπειρία καθαρισμού προσώπου…”

Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα που διεκδικούμε, αλλά παράλληλα επιμένουμε και στη διαδικασία. Η μέθοδος Massage Hellenique Facial ειναι μία καινοτομία η οποία εφαρμόζεται σχεδόν σε όλες τις αγωγές προσώπου, προκειμένου να αναζωογονήσει και να εξισορροπήσει τόσο το δέρμα όσο και το πελάτη που δέχετε τη θεραπεία.O
Δώστε μία ευκαιρια βαθύ καθαρισμού στο δέρμα σας! Το αξίζει!!!!

Μία ιστορία προσφοράς στην υγεία του δέρματος 

Τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια αυτή μεταφέρθηκε σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις υπο την επωνυμία “Δερμογωσία” κρατώντας πάντα σταθερές τις αξίες μας.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας