ANLAN Ultrasonic Skin Scrubber Deep Face Cleaning Machine Peeling Shovel Facial Pore Cleaner Face Skin Scrubber
DermoClean Your Skin

UltraSound SkinRefiner (Υπέρηχοι)

Η Δερμογνωσία, θέλοντας πάντα να καινοτομεί και να σας φέρνει σε επαφή με τις εξελίξεις αλλά και το μέγιστο αποτέλεσμα , παρουσιάζει τη καινοτόμο μέθοδο βαθύ καθαρισμού με υπερήχους. Η μέθοδος SkinRefiner, εφαρμόζεται με δύο διαφορετικές τεχνικές, αυτή της απολέπισης (καθαρισμού)  και αυτή της φωνοφόρεσης (διείσδυσης θετικών ιόντων)

Περνώντας τα χρόνια, το παιδικό τρυφερό δέρμα αρχίζει σιγά-σιγά να περνά τις πρώτες ασθένειες. Εμφανίζονται ακμή, σπυράκια, μαύρα στίγματα, πρόωρη γήρανση κτλ. Ο κύριος λόγος για όλα αυτά είναι ο μεταβολισμός. Η καταπολέμηση γίνεται τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά στο δέρμα. Έτσι ο μόνος τρόπος για να κρατήσει το δέρμα την φρεσκάδα και την νεότητά του είναι ο πολύ καλός καθαρισμός εξωτερικά και η ηλεκτρική αποκατάσταση του μεταβολισμού εσωτερικά.
Η επαναστατική αυτή τεχνική κάνει όλα τα παραπάνω. Η συσκευή εκπέμπει κύματα υπερήχων τα οποία διεγείρουν την ενέργεια των κυττάρων, συμβάλλουν θετικά στον μεταβολισμό τους, ξαναφέρνουν την χαμένη ελαστικότητα και φωτεινότητα του δέρματος.

Πιο συγκεκριμένα η τεχνική των υπερήχων:

 • Απομακρύνει τα μαύρα στίγματα απαλύνει τους ερεθισμούς, σκοτώνει βακτήρια και θεραπεύει πληγές.
 • Βελτιώνει το δέρμα ώστε να διατηρεί σωστή ενυδάτωση.
 • Επιταχύνει τη διείσδυση προϊόντων οποιασδήποτε μορφής (υδατικά, λιπαρά, αιθέρια έλαια).
 • Επιταχύνει και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και δυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία.
 • Εφοδιάζει τους ιστούς με βιολογικό ηλεκτρισμό ο οποίος διεγείρει τα κύτταρα και επιταχύνει έτσι τον μεταβολισμό.
 • Επαναφέρει την ιοντική δομή και το σχήμα των κυττάρων και μειώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας.

Είναι μία δερμοαπόξεση υπερήχων, με μικροϋπολογιστή ο οποίος ελέγχει μηχανικές, θερμικές και χημικές λειτουργίες της επιδερμίδας

Τα θετικά ιόντα κατά την εφαρμογή της φωνοφόρεσης, τα οποία διοχετεύονται στο δέρμα, επιταχύνουν τον μεταβολισμό του δέρματος, μαλακώνουν τη παλιά και τραχιά κερατίνη στιβάδα (υπερκεράττωση), επαναφέρουν την ελαστικότητα με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται λείο και σφριγηλό, άμεσα και χωρίς ερεθισμό.

 • Ενδείκνυται για: Ευαίσθητα, Μικτά, Διευρυμένους πόρους, Φωτογηρασμένα, Δέρμα της "κότας"
 • Αντενδείξεις: Βηματοδότης, Εγκυμοσύνη, Δερματίτιδες σε έξαρση, Μεταλλικά πρόσθετα
 • Περιοχές εφαρμογής: Πρόσωπο, Λαιμό , Ντεκολτέ, Άνω άκρα
 • Συχνότητα Συνεδριών: Μία φορά ανά 15/20 ημέρες (εφόσον κρίνεται απαραίτητο)
 • Επιστροφή στην εργασία: Άμεση
 • Πιθανές ενοχλήσεις: Μικρότερη από την εξαγωγή με τα "χέρια"
Φυλλάδιο
Πώς δρα η μέθοδος υπερήχων SkinRefiner στο σμήγμα

Multimedia

Η Δερμογνωσία, θέλοντας πάντα να καινοτομεί και να σας φέρνει σε επαφή με το μέγιστο αποτέλεσμα , εφαρμόζει τη καινοτόμο μέθοδο υπερήχων Skin Refiner

leaf
Video
Video υπέρηχου Skin Refiner

Για εσάς που θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες…

ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

 • Μηχανική λειτουργία

Με ειδική συχνότητα 28.000 φορές το δευτερόλεπτο (28 Khz), όταν δρα στο σώμα μας διεγείρει τα κύτταρα και κάνει μικρο-μασάζ το οποίο διευρύνει τον χώρο στον οποίο ζουν τα κύτταρα, προκαλεί την κίνηση του κυτοπλάσματος, των μιτoχονδρίων, δονεί τον πυρήνα, διεγείρει και διογκώνει την μεμβράνη των κυττάρων. Έτσι βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και την ροή της λέμφου, μεγαλώνει τον βαθμό διείσδυσης μεταξύ των κυττάρων και βελτιώνει τον μεταβολισμό και την ανάπλαση των. Ταυτόχρονα διεγείρει το νευρικό σύστημα και βελτιώνει τις λειτουργίες των κυττάρων. Γι’ αυτό και το υπερηχητικό μασάζ που κάνει η συσκευή αυτή έχει περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα από τις συμβατικές συσκευές.

 • Θερμική λειτουργία

Η θερμική λειτουργία είναι μία από τις σημαντικότερες δυνατότητες της συσκευής. Είναι ένας τύπος εσωτερικής θερμότητας, του οποίου το 79-82% απορροφάται και παρασύρεται από την κυκλοφορία του αίματος ενώ το υπόλοιπο 18-21% διαπερνά τους γύρω ιστούς. Ο πελάτης θα έχει μικρή αίσθηση των καλλυντικών. Η θερμική λειτουργία του υπέρηχου έχει την δυνατότητα να βελτιώνει την λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και την διαδικασία του μεταβολισμού, να επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, να κατευνάζει τα νεύρα, να ηρεμεί και να μειώνει το στρες.

 • Χημική λειτουργία

Η βιοχημική λειτουργία στηρίζεται κυρίως στην συνδιαστική ικανότητα του αναβολισμού και καταβολισμού των κυττάρων.
Ο αναβολισμός είναι μία διαδικασία που ομαδοποιεί παρόμοια κύτταρα. Μικρές δόσεις υπερήχου ενισχύουν την σύνθεση πρωτεϊνών μέσα στο κύτταρο, αναπλάθουν πληγωμένους ιστούς, ενώ θεραπευτικές δόσεις ενισχύουν την σύνθεση των γραμμωτών κυττάρων του ανθρώπινου σώματος.
Ο καταβολισμός είναι η διαδικασία που διαχέει τις ποσότητες των μεγάλομοριακών ενώσεων, ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση ουσιών και να επιτυγχάνεται καλύτερη διείσδυση προϊόντων. Έχει γίνει γνωστό ότι η χημική λειτουργία του υπέρηχου είναι η ίδια με της κατάλυσης δηλαδή επιταχύνει τον μεταβολισμό, αλλάζει το PH των ιστών προς το αλκαλικό, ανακουφίζει το δέρμα από εγκαύματα και ερεθισμούς, βελτιώνει την διείσδυση μεταξύ των μεμβρανών των κυττάρων, αποσυνθέτει τις ελεύθερες ρίζες, βοηθά τα φάρμακα να διεισδύσουν και να εξοντώσουν αποτελεσματικότερα τα βακτήρια.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα δέρματα και σε διαφορετικά προβλήματα ταυτόχρονα!

Tip :

 • Οι υπέρηχοι για τον καθαρισμό προσώπου  καθαρίζουν το επιφανειακό σμήγμα, χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα.
 • Οι υπέρηχοι με φωνοφόρεση  βελτιώνουν την υγρασία και τη σύσφιξη αφού βοηθάνε να περάσουν πιο βαθιά τα αντίστοιχα προϊόντα. Επίσης μειώνουν τα οιδήματα στα μάτια και βελτιώνουν την εικόνα των διεσταλμένων πόρων.
Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας