Image module
DermoClean Your Skin

Peelings

Στη Δερμογνωσία, η μορφή των peelings που εφαρμόζονται, είναι αποκλειστικές συνθέσεις επανεπιφανιοποίησης , για αποτελεσματική και γρήγορη αναδόμηση δέρματος, με απόλυτη ασφάλεια και “0” ερεθισμό, εν αντιθέσει με όλα τα χημικά Peelings που εφαρμόζονταν στο παρελθόν.

Η μορφή των  peeling που εφαρμόζονται, ανήκουν σε μία καινοτόμα Ισπανική εταιρεία , την Ekseption , η οποία αντιπροσωπεύει ένα καινούριο concept αναδόμησης και επανεπιφανειοποίησης δέρματος, βασισμένη στις ιδιότητες των οργανικών οξέων. Κάθε προϊόν είναι μοναδικό λόγω του τρόπου παρασκευής του, δίνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα, με σταδιακή αποδέσμευση των δρώντων συστατικών, συνεπώς εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια του πελάτη!

Τα Ekseption Peels , εξασφαλίζουν θεραπείες με maximum αποτελεσματικότητα και minimum ερεθισμό!

Ανακαλύψτε μαζί μας τα οφέλη των Peelings στην αναδόμηση δέρματος και στην επιδιόρθωση δερματικών ατελειών . Έχουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα  στην αντιμετώπιση της ακμής, της υπερμελάγχρωσης, της γήρανσης και της φωτογήρανσης.

  • Ενδείκνυται για: Ενυδάτωση, Αντιγήρανση, Λεύκανση, Ακμή, Ουλές, Ρυτίδες, Θαμπό και τραχύ δέρμα
  • Αντενδείξεις: Έρπης, Δερματικές παθήσεις σε έξαρση, Εγκυμοσύνη, Θηλασμός, Λήψη ισοτρετινοϊνης ή/και τοπική εφαρμογή της
  • Περιοχές εφαρμογής: Πρόσωπο, Λαιμός, Μπούστο, Άνω άκρα, Σώμα(τοπικά)
  • Συχνότητα Συνεδριών: 1φορά/7-15 ημέρες
  • Επιστροφή στην εργασία: Άμεση
  • Πιθανές ενοχλήσεις: Καμμία (ελαφρύ σταδιακά αυξανόμενο τσούξιμο κατά την εφαρμογή)
Φυλλάδιο
Visia - Ψηφιακή ανάλυση δέρματος

Multimedia

Η Δερμογνωσία, θέλοντας πάντα να καινοτομεί και να σας φέρνει σε επαφή με τις εξελίξεις αλλά και το μέγιστο αποτέλεσμα , παρουσιάζει τη καινοτόμο μέθοδο βαθύ καθαρισμού με υπερήχους

Image
Video
Video Μεθόδου

EXTRA Κείμενο εάν χρειαστεί 

Από την αρχή εστίασε στα προβλήματα ακμής, καθώς και στα περιστατικά ορμονοεξαρτώμενης υπερτρίχωσης. Πιο συγκεκριμένα ειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας και σμηγματορροϊκής δερματίτιδας, των μετά-ακνεϊκών προβλημάτων, καθώς και των ευαίσθητων και δυσανεκτικών δερμάτων. Ο συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας (την οποία έλαβε από τη κ. Ζαφείρη Ηλιάδη Μαίρη-καταξιωμένη χημικό – αισθητικό σε Ελλάδα και εξωτερικό) και η χρήση των κατάλληλων μεθόδων, συνετέλεσαν καθοριστικά στην καταξίωσή της στο χώρο.  Η ίδια επιθυμεί να αναφερθεί πως δυναμικός συνεργάτης σε αυτή τη πορεία, υπήρξε η πρωτοποριακή εταιρεία δερμοκαλλυντικών Ydor.g , και η διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος “Hellenique massage” της κ. Ζαφείρης Ηλιάδη, καθώς υπήρξαν ισχυρά εργαλεία βάσει των οποίων εξέλιξε τη δουλειά της και διαφοροποιήθηκε ως επαγγελματίας αισθητικός.

Η προσπάθειά της να ανακουφίσει το δέρμα από τις βλάβες που εμφανίζει, σε εναρμόνιση με τη προσωπική επαφή και την επαγγελματική συνέπεια, στεγάστηκε & εξελίχτηκε σε ένα χώρο που θέλησε να αντιπροσωπεύσει τόσο  το όραμά της όσο και τους πελάτες που την εμπιστεύονται μέχρι σήμερα. Επενδύοντας συνεχώς σε νέες μεθόδους και αξιολογώντας τις εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής-δερματολογίας, επιδιώκει πάντα τη μέγιστη αποτελεσματικότητα βάσει  της εξατομικευμένης προσέγγισης

Μία ιστορία προσφοράς στην υγεία του δέρματος 

Τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια αυτή μεταφέρθηκε σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις υπο την επωνυμία “Δερμογωσία” κρατώντας πάντα σταθερές τις αξίες μας.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας