Ανακαλύψαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς , τους 5+1 κυριότερους λόγους (γιατί είναι πραγματικά πολλοί περισσότεροι) που μπορεί η Blemish Balm να γίνει το Must-have προϊόν σου!

1.Η πρώτη, αυθεντική ΒΒ από το 1967

Αναζητώντας την ιστορία της ΒΒ Cream στο Wikipedia, αντιλαμβάνεται κανείς, πως η πρώτη πατενταρισμένη ιατρικά ανεπτυγμένη formula BB Παγκοσμιως είναι από την Dr.Med.Christine Schrammek. Η αφορμή δημιουργίας της φόρμουλας αυτής υπήρξε η επούλωση δερμάτων, έπειτα από επεμβατικές αγωγές και peelings. Η μοναδική αυθεντική και πολυτάλαντη Blemish Balm πάνω από 50 χρόνια αναπλάθει και θεραπεύει δέρματα!

2.Καθαριστική, αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση

Χαρίζει άμεση εξισορρόπηση της λιπαρότητας, βοηθάει στην καταπολέμηση των βλαβών με αποτέλεσμα μία ομοιόμορφη, ομοιόχρωμη και υγιή επιδερμίδα, συμβάλλοντας στη πρόληψη του σχηματισμού νέων ακαθαρσιών χωρίς να στεγνώνει το δέρμα.

3.Αναπλαστική δράση

H Blemish Balm είναι το ιδανικό προϊόν για επούλωση και ανάπλαση προληπτικά και θεραπευτικά. Απομακρύνει την ερυθρότητα και το αίσθημα πόνου ή κνησμού, επουλώνει τις βλάβες και απομακρύνει τα σημάδια τους το συντομότερο δυνατό, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ιδανική για ακνεϊκά , αλλά και πολύ ευαίσθητα δέρματα. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και την ακμή, αλλά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Χρησιμοποιείται καθημερινά, ακόμη και τη νύχτα για εντατική ανάπλαση και ρύθμιση αλλά και θεραπευτικά σε δερματοπάθειες, τσιμπήματα, ερυθήματα , εγκαύματα, μικρές πληγές κ.α.

4.Φυτικός Αντηλιακός Δείκτης

Πλούσια ενεργά συστατικά όπως το Οξείδιο του Ψευδαργύρου και Διοξείδιο του Τιτανίου που περιέχει , λειτουργούν ως φωτοανακλαστές! Η καλυπτική Blemish Balm παρέχει αντιηλιακή προστασία με φυτικό αντιηλιακό δείκτη, χωρίς να έχει τις πιθανές ερεθιστικές ιδιότητες , και τη βαριά φόρμουλα που διακρίνει τα αντιηλιακά με χημικούς αντιηλιακούς δείκτες αντίστοιχα.

5.Αποχρώσεις

Πληθώρα αποχρώσεων για να βρεις τη δική σου! Είναι διαθέσιμη σε 5 αποχρώσεις , Snow, Light, Classic, Honey και  Dark Brown , ωστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες , επιθυμίες και είδη επιδερμίδας. Σίγουρα ανάμεσα σε τόσες επιλογές, υπάρχει μία αποκλειστικά για εσένα!