dermognosia
ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΑΣ

Η Ιστορία  μας

Όλα ξεκίνησαν το 1978, όταν η αισθητικός  Σκλημποσίου Αμπατζίδου Κυριακή αποφάσισε να ασχοληθεί με την Κοσμητική Αισθητική, να εντρυφήσει στα διάφορα προβλήματα δέρματος και να επιδοθεί στην θεραπεία και επίλυση αυτών.

Από την αρχή εστίασε στα προβλήματα ακμής, καθώς και στα περιστατικά ορμονοεξαρτώμενης υπερτρίχωσης. Πιο συγκεκριμένα ειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας και σμηγματορροϊκής δερματίτιδας, των μετά-ακνεϊκών προβλημάτων, καθώς και των ευαίσθητων και δυσανεκτικών δερμάτων. Ο συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας (την οποία έλαβε από τη κ. Ζαφείρη Ηλιάδη Μαίρη-καταξιωμένη χημικό – αισθητικό σε Ελλάδα και εξωτερικό) και η χρήση των κατάλληλων μεθόδων, συνετέλεσαν καθοριστικά στην καταξίωσή της στο χώρο.  Η ίδια επιθυμεί να αναφερθεί πως δυναμικός συνεργάτης σε αυτή τη πορεία, υπήρξε η πρωτοποριακή εταιρεία δερμοκαλλυντικών Ydor.g , και η διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος “Hellenique massage” της κ. Ζαφείρης Ηλιάδη, καθώς υπήρξαν ισχυρά εργαλεία βάσει των οποίων εξέλιξε τη δουλειά της και διαφοροποιήθηκε ως επαγγελματίας αισθητικός.

Η προσπάθειά της να ανακουφίσει το δέρμα από τις βλάβες που εμφανίζει, σε εναρμόνιση με τη προσωπική επαφή και την επαγγελματική συνέπεια, στεγάστηκε & εξελίχτηκε σε ένα χώρο που θέλησε να αντιπροσωπεύσει τόσο  το όραμά της όσο και τους πελάτες που την εμπιστεύονται μέχρι σήμερα. Επενδύοντας συνεχώς σε νέες μεθόδους και αξιολογώντας τις εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής-δερματολογίας, επιδιώκει πάντα τη μέγιστη αποτελεσματικότητα βάσει  της εξατομικευμένης προσέγγισης

Μία ιστορία προσφοράς στην υγεία του δέρματος 

Τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια αυτή μεταφέρθηκε σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις υπο την επωνυμία “Δερμογωσία” κρατώντας πάντα σταθερές τις αξίες μας.

Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ

Φιλοσοφία

Αν αποφασίσαμε να ονομάσουμε το χώρο μας «Δερμογνωσία», ήταν μία κίνηση εμπνευσμένη από την ανάγκη για ενημέρωση και παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

leaf
Ειδίκευση
Εξιδανικευμένη γνώση και Επαγγελματική υπευθυνότητα
Συμβολίζει τη γνώση της δομής του δέρματος και των λειτουργιών του, υποδεικνύοντας την εξατομικευμένη διάγνωση, την εξειδικευμένη προσέγγιση, τη ταυτόχρονη προσωπική επαφή και επαγγελματική ευθύνη.
leaf
Εμπειρία
35 χρόνια προσφοράς στην υγεία του δέρματος
Υπενθυμίζει τη 35ετή πορεία προσφοράς στην υγεία του δέρματος της ιδρύτριάς του.
leaf
Γνώση, κίνητρα, κριτήρια
Γνώση, κίνητρα, κριτήρια
Τονίζει πως «Η γνώση αποτελεί τη βάση.. Η βελτίωση το κίνητρο.. Η εμπειρία το κριτήριο.. Η χρήση των κατάλληλων σύγχρονων Κοσμητικών κ Μηχανικών μεθόδων, το μέσο για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
omada dermognosia
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σκλημποσίου Κυριακή

Το ινστιτούτο Αισθητικής και Κοσμητολογίας «Δερμογνωσία», είναι ένας χώρος που ξεκίνησα πριν από περίπου 30 χρόνια, επενδύοντας με ιδιαίτερο σεβασμό στο πελάτη και στα προβλήματα δέρματος που αντιμετωπίζει.

omada dermognosia
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σκλημποσίου Κωνσταντίνα

Η Αισθητική αποδείχθηκε βιωματική επιλογή, καθώς υπήρξε προσωπικός και επαγγελματικός μονόδρομος. Δρόμος κατά τη διάρκεια του οποίου γνώρισα, αγάπησα, προσέγγισα και τελικά επέλεξα αυτό το επάγγελμα, όπως το γνώρισα μέσα από τον τρόπο εργασίας της μητέρας μου.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στη Πιστοποιημένη Σχολή Αθηνών, ειδικεύτηκα δίπλα στη καταξιωμένη χημικό – Αισθητικό κ. Ζαφείρη Ηλιάδη Μαίρη, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας, της ακμής καθώς και της ορμονοεξαρτώμενης υπερτρίχωσης. Η παράλληλη αγάπη επαγγέλματος και οικογένειας, κράτησε αυτή την παροχή υπηρεσιών σε επίπεδο ταυτόχρονης προσωπικής επαφής και επαγγελματικής προσφοράς. Με το πέρας του χρόνου δημιουργήθηκε μία πελατεία αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σε προσωπικό κα επαγγελματικό επίπεδο, που κρατάει από γενιά σε γενιά.

Η αφοσίωση και προσφορά η οποία είναι έκδηλη στο τρόπο εργασίας, και η ταυτόχρονη γνώση και εναρμόνιση με τις εξελίξεις στην Αισθητική, κρατάνε κοντά σας το ινστιτούτο Δερμογνωσία. Με νέο αίμα και τεχνολογία, είναι εξοπλισμένο κατάλληλα για να ανταποκριθεί στις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις μιας πελατείας που αναζητά την ανθρώπινη συμπεριφορά και τα ιδανικά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ όλους και όλες που με εμπιστεύεστε μέχρι σήμερα, και την κόρη μου Κωνσταντίνα, που με μεγαλύτερο ακόμη ζήλο, θέλησε να συνεχίσει το επάγγελμα.

Η αντίληψη της ομορφιάς είναι μία ηθική δοκιμασία. Γι’ αυτό εμπιστεύομαι βαθειά τη κλασσική αισθητική και τις αρχές που πρεσβεύει. Σε συνδυασμό με την ανησυχία που με διακατέχει πάνω στην αναζήτηση  νέων τρόπων βελτίωσης δέρματος, επιδιώκω να συνεχίσω επάξια το δρόμο που η μητέρα μου χάραξε. Διεκδικώ να κρατήσω υψηλά το επίπεδο της Αισθητικής, που η ίδια με δίδαξε. Οραματίζομαι την ιδανική θεραπεία για το κάθε πρόβλημα, το κατάλληλο καλλυντικό για το κάθε δέρμα. Η «Δερμογνωσία» είναι ο χώρος που μπορώ να κάνω το όραμά μου πράξη, ο χώρος όπου η επιθυμία συναντά το αποτέλεσμα, ο χώρος όπου συνδυάζω προσωπικές και επαγγελματικές αξίες.

Δε θα πω περισσότερα… Για μένα είναι περίοδος προσωπικής δημιουργίας και επαγγελματικής συνέπειας και σε αυτό δε χωράνε λόγια, μόνο πράξεις…

ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ

Τι είπαν για εμάς

teamWebsite Profile Photos Tim Price
Etiam semper nibh orci, ac tincidunt mi consectetur a. In quis tortor ex. Morbi cursus sed neque quis dictum.
Νίκη Παπαδοπούλου
Ιδιωτική Υπάλληλος
Etiam semper nibh orci, ac tincidunt mi consectetur a. In quis tortor ex. Morbi cursus sed neque quis dictum.
Γιώργος Παναγιωτίδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΔΕΡΜΟΓΝΩΣΙΑ

Φωτογραφίες του χώρου μας

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας