LPG Endermologie

Mοναδική προσέγγιση αδυνατίσματος που συνδυαζει μασάζ με διατροφή και άσκηση ώστε να ενεργοποιήσει το σώμα και να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενώ συγχρόνως βελτιώνει τη γραμμή του σώματος.

Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο κάνουν δίαιτα και γυμνάζονται κάθε μέρα. Δυστυχώς όμως, η δίαιτα και η γυμναστική δεν μπορουν να βελτιώσουν τα "λακκάκια" και "κυμματάκια" του δέρματος που οφείλονται στην κυτταρίτιδα. Αυτές οι παραδοσιακές προσπάθειες για αδυνάτισμα και σύσφιξη εστιάζονται στις μυϊκές ομάδες και στα αποθέματα λίπους. Έχουν μικρή επίδραση στην ελαστικότητα των συνδετικών ιστών κάτω από το δέρμα. Το ενδιαφέρον, νέο πρόγραμμα θεραπείας της κυτταρίτιδας που εφαρμόζουμε χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζει υποατμοσφαιρική πίεση με τελευταίας τεχνολογίας μηχανικό μασάζ ώστε να αναδείξει αδύνατη και λεπτότερη σιλουέτα εξαφανίζοντας τα λακκάκια της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία του βοηθά γυναίκες και άντρες σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν εκπληκτικά αποτελέσματα ύστερα από μόνο μερικές εβδομάδες. Η θεραπεία συμβάλλει στην πραγματική μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδαςβελτίωση της επιφάνειας του δέρματος και μείωση του όγκου του σώματος.

Ερώτηση:Πως λειτουργεί η θεραπεία Endermologie;

Απάντηση:Αυτή η μοναδική προσέγγιση προς ένα βελτιωμένο σώμα συνδυαζει μασάζ με διατροφή και άσκηση ώστε να ενεργοποιήσει το σώμα και να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενώ συγχρόνως βελτιώνει τη γραμμή του σώματος.

Οι θεραπείες χρησιμοποιούν απαλή αναρρόφηση ώστε να διπλώνει και να κάνει μασάζ στο σημείο όπου είναι εγκατεστημένη η κυτταρίτιδα. Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία, ενεργοποιεί τον υποδόριο ιστό και τα βαθύτερα στρώματα λίπους και μυών. Η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος βοηθά στη σμίκρυνση των λιποκυττάρων. Αυτό πιστεύεται ότι είναι ένας απ τους λόγους για την καλυτέρευση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Η μηχανική δράση της κεφαλής της συσκευής που πραγματοποιεί το μασάζ ενεργοποιεί το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία και αυξάνει την αποφλοιωση των κυττάρων της επιδερμίδας συμβάλλοντας στην καλύτερη εμφάνιση του δέρματος.

Ερώτηση:Σε τι διαφέρει η θεραπεία Endermologie αυτή από την λιπαναρόφηση;

Απάντηση:Η θεραπεία δεν είναι χειρουργική επέμβαση.

Ερώτηση: Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα;

Απάντηση:Συνήθως  παρατηρούνται βελτιώσεις μετά την 7η συνεδρία. Προτείνουμε όμως 12 συνεδρίες για καλύτερα αποτελέσματα, ενώ ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος μπορεί να χρειαστούν περισσότερες.

Ερώτηση:Πόσες θεραπείες με την Μέθοδος Endermologie μπορώ να κάνω την εβδομάδα;

Απάντηση:Προτείνουμε 2-3 θεραπείες την εβδομάδα.

 

Ερώτηση:Πόσο χρόνο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Απάντηση:Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Εστιάζουμε την προσοχή στις προβληματικά σημεία αλλά αφιερώνουμε χρόνο και σε άλλες περιοχές του σώματος ώστε να ενεργοποιηθεί η κυκλοφορία και να περιοριστούν τα λιπαρά οξέα.

Ερώτηση:Ποιοι είναι οι καλύτεροι υποψήφιοι για την θεραπεία Endermologie ;

Απάντηση:Οι καλύτεροι υποψήφιοι για την θεραπεία Endermologie είναι άντρες και γυναίκες που:

 • >Είναι λιγότερο από 14 κιλά υπέρβαροι.
 • >Έχουν καλή υγεία.
 • >Έχουν καλή κατάσταση δέρματος
 • >Έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες
 • >Έχουν κίνητρο για να κάνουν γυμναστική και δίαιτα
 • >Θα καταναλώσουν 1-2 λίτρα νερό την ημέρα


Ερώτηση:Σε ποιες περιοχές χρησιμοποιείται ;
Απάντηση:Σε κάθε συνεδρία, δουλεύουμε σε όλο το σώμα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα προβληματικά σημεία (στομάχι, γλουτούς, μηρούς ή πλάτη)

Ερώτηση:Ποια είναι η αίσθηση που έχουμε με την Endermologie ;
Απάντηση:Δίνει την αίσθηση που έχουμε από ένα βαθύ μασάζ. Είναι ασφαλής, αποτελεσματική και χαλαρωτική μέθοδος. Έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία αίματος και της λέμφου.

Ερώτηση:Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα ;
Απάντηση:Για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, συνιστώνται 7 με 12 συνεδρίες. Οι συνεδρίες αυτές πρέπει να γίνονται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά την 7η με 8η συνεδρία και είναι πιο εντυπωσιακά όταν ακολουθούμε μια προσεγμένη διατροφή και γυμναζόμαστε.


Ανακαλύψτε την ομορφιά ενός καλοσχηματισμένου σώματος και την αυτοπεποίθηση που αυτό μας εμπνέει. Με την Endermologie τονώνουμε το σώμα και βελτιώνουμε την ελαστικότητα του δέρματος ώστε να είναι πιο απαλό και σφριγηλό. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως η Endermologie είναι μια μοναδική μέθοδος που διεγείρει όλο το σώμα και μειώνει την κυτταρίτιδα δίνοντας ένα πιο ωραίο σχήμα στο σώμα.
Αν είχατε φανταστεί ένα αδύνατο, κομψό και πιο σφιχτό σώμα χωρίς κυτταρίτιδα, μπορείτε να το έχετε με την Endermologie. 

Αυτή η τεχνική, που μας έρχεται από τη Γαλλία, προσφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες χωρίς να γίνει χειρουργική επέμβαση. Η Endermologie προσφέρει ευεξία από την κορυφή ως τα νύχια και εισχωρεί σε σημεία που καμιά άλλη μέθοδος δεν φτάνει. 

H Endermologie συνιστάται επίσης μετά από επεμβάσεις λιποαναρρόφησης και μπορεί να συνδυασθεί για άριστα αποτελέσματα με την μέθοδο  Cavitation .

 

 

 

 

 • Που Ενδύκνειται:
  Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, συσσώρευση λίπους
 • Αντενδείξεις:
  Καμμία
 • Χρόνος Θεραπείας:
  40'
 • Περιοχές προς θεραπεία:
  Όλο το σώμα, ακόμη και περιοχές που άλλες μέθοδοι δεν μπορούν να πλησιάσουν
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  1-3 φορές / εβδομάδα
 • Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις:
  Καμμία
 • Ανεπιθύμητες αντιδράσεις:
  Καμμία
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Άμεση
LPG Endermologie
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγμένη Δερμοαπόξεση Μέθοδος APL Laser »

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.