Βαθύ φυτικό peeling

"Περισσότερα από 35 έτη εμπειρίας"


Σε 5 μέρες νέο δέρμα με την πρωτοποριακή θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα, το Green Peel, η πρωτότυπη μέθοδος της Dr. Med Christine Schrammek - Drusio
Συνδυάζει περισσότερα από 35 έτη εμπειρίας, ενώ εφαρμόζεται σε πάνω από 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες.


Οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού.

Το Green Peel είναι μία βιολογική μέθοδος, αναπτυγμένη βάσει της ιατρικής, η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως για την απολέπιση του δέρματος χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά προϊόντα.
Χωρίς κανένα χημικό ή συνθετικό συστατικό αποτελεί ασφαλή μέθοδο απολέπισης, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει ο ασθενής τις επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.
Αντιμετωπίζει άμεσα σε πρόσωπο και σώμα:  • Σημάδια φωτογήρανσης (πανάδες, ρυτίδες ξηρότητας κτλ)


 • Βαθειές ρυτίδες ηλικίας


 • Άτονο και χαλαρό δέρμα


 • Εμφάνιση σημαδιών γήρανσης στη περιοχή του λαιμού στα μπράτσα και τους μηρούς

Καθαρά Φυτικό χωρίς χημικές ουσίες

 

 

Καιρός για ένα άψογο, καθαρό, λείο, ανανεωμένο δέρμα - ένα όνειρο που για να πραγματοποιηθεί αρκεί μόνο η βοήθεια της φύσης. Η ιδιαιτερότητα του Green Peel δεν συνίσταται μόνο στην απόλυτη φυσική βάση και τα άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα. Η θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα, το Green Peel, μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες και να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο καθώς και στην πλάτη, την κοιλιά, τα μπράτσα και τους γλουτούς. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως Οξύ της Βιταμίνης Α, χημικά απολεπιστικά και Δερμοαπόξεση, το Green Peel έχει τα ίδια αποτελέσματα ενώ είναι πολύ καλύτερο όχι μόνο γιατί σαν φυσικό προϊόν δεν έχει παρενέργειες αλλά και γιατί τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 5 ημέρες, από την πρώτη κιόλας θεραπεία.
Εμφανής βελτίωση της υφής του δέρματος μετά την εφαρμογή.
Δύσκολα προβλήματα θα χρειαστούν επαναληπτικές θεραπείες Green Peel.
Το φυτικό μίγμα του Green Peel παρασκευάζεται από: βότανα, φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες. Η θεραπεία συνίσταται στην απορρόφησή του από το δέρμα μετά από ειδικό μασάζ από έμπειρους αισθητικούς. Έπειτα ακολουθεί μια ελαφριά απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος που οφείλεται σε μικροσωματίδια (φυτοκρυστάλλους) που περιέχουν τα βότανα.
Με τον τρόπο αυτό ερεθίζεται η ζώνη ανάπτυξης του δέρματος και δημιουργεί νέα κύτταρα.
Υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία αίματος στο δέρμα με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η προμήθεια οξυγόνου και ο μεταβολισμός. Λίγες μέρες αργότερα το δέρμα απολεπίζεται.Εμφανής βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος της πλάτης και της κοιλιάς καθώς και των μπράτσων και των γλουτών.Inspired from the simplistic style of high profile marketing and the colorful, yet clean world of CSS3, EcoSpa creates another branded style of JoomlaXTC!

 • Που Ενδύκνειται:
  Ραβδώσεις κοιλιάς, στομάχου, μπράτσων, μηρών
 • Αντενδείξεις:
  Έρπης, Δερματίτιδες, Αλλεργίες σε βότανα
 • Χρόνος Θεραπείας:
  1h
 • Περιοχές προς θεραπεία:
  Κοιλιακή χώρα, Μπράτσα, Κάτω άκρα
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  1 φορά το μήνα
 • Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις:
  Τσίμπημα, φαγούρα
 • Ανεπιθύμητες αντιδράσεις:
  Ερυθρότητα για 1-2 24ωρα
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Μέσα στα επόμενα 2-3 24ωρα

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.