Σύσφιξη - Ανόρθωση

 

Οι αλλαγές βάρους, η εγκυμοσύνη ή η ηλικία κάνουν το δέρμα να χάνει σταδιακά τη σταθερότητα και την ελαστικότητά του. Παρόλο που η δερματική χαλάρωση μπορεί να επιδρά σε ολόκληρο το σώμα μερικές περιοχές, όπως το εσωτερικό των μηρών, η κοιλιά και τα μπράτσα είναι πιο ευαίσθητες.
Το παραπάνω φαινόμενο οφείλεται στη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Η δομή του δέρματος αλλοιώνεται και τα σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται.

Μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους παγκοσμίως, αποτελεί κυρίαρχο τρόπο αντιμετώπισης της χαλάρωσης στη Δερμογνωσία και είναι η μέθοδος LPG Endermologie με τα πρωτόκολλα Sculpting και Tightening.

Η δράση της LPG: Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (ROLL) της LPG, με τη συνεχή διέγερση που προκαλούν στον πυρήνα των ινοβλαστών, ενεργοποιούν την παραγωγή των στηρικτικών ινών (κολλαγόνου και ελαστίνης).


Αποτελέσματα: Αναδομημένο εις βάθος το δέρμα φαίνεται αισθητά πιο σφριγηλό και τονωμένο!
Αναδόμηση Δέρματος: +240%*

Εναλλακτική ή/και συνδυαστική μέθοδο, αποτελεί η πρωτοποριακή τεχνολογία RF Radiofrequency, η οποία διεγείρει άμεσα, εν τω βάθει και διεισδυτικά τους μηχανισμούς σύσφιξης πολύ χαλαρωμένων, δυσμορφικών και μαλακών περιοχών, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, που δύσκολα αγγίζαμε στο παρελθόν χωρίς επεμβατική παρέμβαση.

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.