SCHEMA Therapy

Γιατί να καταφεύγετε στη λιποαναρρόφηση;

Έχετε ακούσει πώς η πλαστική χειρουργική επιτυγχάνει την αφαίρεση του συσσωρευμένου τοπικού λίπους.

«Το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική αναβάλλεται…»

Ήρθε η ώρα να ακούσετε για την τελευταία αποκάλυψη της φύσης (Phytopeeling) και της Κοσμητολογίας με το Α2 blockers, που υπόσχονται ενεργοποίηση της λιπόλυσης.

Σε μετρήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν, αποδείχθηκε ότι το Phtytopeeling ενεργεί το ελάχιστο 10 φορές πιο πολύ από ότι το ιώδιο (φύκια). Η τεχνολογία PH A2 blockers βασίζεται σε ένα φυτικό εκχύλισμα από χρυσάνθεμο, το οποίο είναι ένα μοναδικής σύστασης Gel το οποίο δεσμεύει ειδικά τους A2 receptors με αποτέλεσμα η διαδικασία της λιπόλυσης να συνεχίζεται χωρίς διακοπή.

Με τη δύναμη των δικών σας κυττάρων…

ΔΡΑΣΗ: H Schema Therapy είναι μια εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση, καταπολεμά το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Το μίγμα των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata (phytopeeling) πρωταγωνιστεί εκ νέου με μια τρίτη διαφορετική δράση (λιπόλυση). Σε συνδυασμό με το συστατικό Α2 blockers συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της σύνθετης διαδικασίας λιπόλυσης του ανθρώπινου οργανισμού. Η Schema Therapy είναι μια θεραπεία, η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία PH.A2.

Αποτελεσματικότητα

 • 3,8cm σε 6 εβδομάδες: Τοπικό πάχος
 • 32% μείωση: Κυτταρίτιδα
 • 60% αύξηση: Ελαστικότητα
 • 22% αύξηση: Λείανση επιδερμίδας

 

Αναβάλλετε το Χειρουργείο εδώ! Skin Boosters Logo Δείτε τη προϊοντική σείρά!
Skin Boosters!

 • Που Ενδύκνειται:
  Τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα , οιδήματα, ενεργοποίηση μεταβολισμού.
 • Αντενδείξεις:
  Κιρσοί, Ευρυαγγείες, Εγκυμοσύνη, Δερματίτιδα ή έρπης στην υπό θεραπεία περιοχή.
 • Χρόνος Θεραπείας:
  1 ώρα
 • Περιοχές προς θεραπεία:
  Μηροί, Κοιλιά, Μπράτσα
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  1 φορά την εβδομάδα
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Άμεση
 • Αγωγή στο σπίτι:
  After Τherapy non stop action: Body Sculpt Total Tech (Gel σωματογλυπτικής).
 • Κράτηση θέσης:

"ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ"

 

Σ

τη Δερμογνωσία θα βρείτε μια συνολική πρόταση για την υγεία και την ισορροπία του σώματός σας, που εξειδικεύεται με βάση τις δικές σας ανάγκες.


Ό, τι και αν είναι αυτό που σας απασχολεί, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση δέρματος, ανομοιόμορφη κατανομή κιλών, μπορείτε να το συζητήσετε με τους εξειδικευμένους αισθητικούς συμβούλους της Δερμογνωσίας, προκειμένου να επιλέξουμε τον ιδανικό συνδυασμό μεθόδων για το δικό σας σωματότυπο.

Τι σημαίνει για τη Δερμογνωσία λιπογλυπτική?

Είναι ένα βήμα πέρα από το αδυνάτισμα, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, τη μείωση της τοπικής εναπόθεσης λίπους, ή/και τη βελτίωση της χαλάρωσης. Είναι όλα αυτά μαζί, με ταυτόχρονη βελτίωση του περιγράμματος σώματος!

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι αν η κυτταρίτιδά σας υποχωρήσει ή χάσετε κάποιους πόντους επιπλέον, αλλά τίποτε από αυτά δεν εξασφαλίζει τη πιο ομοιόμορφη εικόνα της σιλουέτας σας.
Δε συνεπάγεται σμίλευση και ανόρθωση γλουτών, δε ταυτίζεται με ανασχηματισμό μέσης, δε σημαίνει πως το "ψωμάκι" μικραίνοντας, μπορεί να πάρει πιο σωστό σχήμα. Και φυσικά δε σημαίνει πως για το κάθε πρόβλημα πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετικό τύπο θεραπείας!!! Την απάντηση θα τη βρείτε στη Δερμογνωσία, και ονομάζεται LPG Endermologie και LPG Lipomassage.

Επειδή

"ο συνδυασμός και η εξατομίκευση όμως, φέρνουν το ιδανικό αποτέλεσμα"


ενισχύουμε τις μεθόδους μας με τη πιο σύγχρονη μη επεμβατική λιποαναρρόφηση Cavitation, ώστε να μειώσουμε γρήγορα τις επίμονες και ογκώδεις λιπώδεις μάζες σώματος.
Παράλληλα, για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, επεμβάίνουμε με τη πρωτοποριακή μέθοδο ραδιοσυχνοτήτων RF monopolar, ώστε να απομακρύνουμε κάθε είδος χαλάρωσης και επιφανειακής ανομοιομορφίας σε κάθε σημείο του σώματος.

liposculpture

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.