Τοπικο παχος

Έχετε δύσμορφες καμπύλες (περίσσεια λίπους στα πλαϊνά των μηρών, την κοιλιά, τα πόδια, κλπ.) και όταν χάνετε βάρος, δεν το χάνετε ποτέ από εκεί που θέλετε; Μην ανησυχείτε, η Δερμογνωσία μπορεί να εστιάσει στο τοπικό πάχος και να δράσει εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε!


Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μία φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής σας και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα σας τείνει να αυξάνει χρόνο με τον χρόνο.

Είναι πολύ σημαντικό η οποιαδήποτε λιπώδης συσσώρευση στο σώμα μας να διαγνωστεί σωστά και να αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Μία σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση, επιδιώκουν την αποτελεσματική μείωση πόντων στις επιθυμητές περιοχές, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα και μόνιμα. Η σωστή θεραπεία προϋποθέτει πως οι υπο θεραπεία περιοχές, ακόμη και αν παρατηρηθεί μελλοντική αύξηση κιλών, δε θα παρουσιάσουν ξανά τη δυσμορφία που είχαν στο παρελθόν.

Συνήθως ο συνδυασμός μεθόδων φέρνει το επιθυμητά άμεσο, δομημένο και μόνιμο αποτέλεσμα. Η μέθοδος της μη επεμβατικής λιπογλυπτικής LPG Lipomassage, αποτελεί τη πιο παγκοσμίως γνωστή μηχανική διέγερση λιπόλυσης και σωματογλυπτικής παράλληλα. Ταυτόχρονα με το Cavitation - μη επεμβατική λιποαναρρόφηση- επεμβαίνουμε χάνοντας πόντους ακόμη και σε 1 συνεδρία, αντιμετωπίζοντας άμεσα ακόμη και ογκώδεις, συμπαγείς περιοχές λίπους (ψωμάκια, κοιλιά, στομάχι). Με τις RF radiofrequency, στοχεύουμε σε πιο επιφανειακές, επίμονες μονάδες λίπους (γόνατο, προσαγωγός κτλ), ενεργοποιώντας παράλληλα και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης προς αποφυγή του φαινομένου της χαλάρωσης.

 


 

Επιτάχυνση της λιπόλυσης: +70%*

 

 

 

LPG Lipomassage

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.