APL Laser Νέο!

Πως λειτουργεί το APL στην Αποτρίχωση;

Η τρίχα μεγαλώνει ανά περιόδους που διαρκούν αρκετούς μήνες. Μόνο oι τρίχες που βρίσκονται σε συγκεκριμένο στάδιο του κύκλου ανάπτυξης τους μπορούν να καταστραφούν, για αυτό το λόγο  χρειάζεται πολλαπλές θεραπείες για την απομάκρυνση όλων των ανεπιθύμητων τριχών. Ο καθένας από εσάς αντιμετωπίζεται διαφορετικά από εμάς όσον αφορά τον αριθμό των θεραπειών που απαιτούνται. Τυπικά 4-6 θεραπείες αρκούν για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να κριθούν αναγκαίες έως  και 8  θεραπείες. Οι Θεραπείες (συνεδρίες) ιδανικά πραγματοποιούνται κάθε έξι εβδομάδες, προκειμένου να βρίσκεται ο μεγαλύτερος αριθμός τριχών στο στάδιο ανάπτυξης τους.

Κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου μπορεί να προκύψουν ορμονικές αλλαγές που θα προκαλέσουν  και αύξηση της  τριχοφυΐας.  Μπορεί να θεωρηθεί απαραίτητο να υποβληθεί σε μια περιστασιακή θεραπεία συντήρησης, έτσι ώστε να είναι  να είναι απαλλαγμένο από τη δημιουργία καινούργιας τριχοφυΐας.

Αρχικά θα έχετε μια συνάντηση με το θεραπευτή του APL, με τον οποίο θα συζητήσετε τη θεραπεία  σας και θα σας ενημερώσει για το πως πρέπει να προετοιμαστείτε κατά την πρώτη επίσκεψη σας. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η περιοχή εφαρμογής πρέπει να είναι επιμελώς  καθαρή και ξυρισμένη και καθόλου μαυρισμένη. O πελάτης και ο θεραπευτής (εφαρμοστής) φορούν γυαλιά για να προστατευτούν τα μάτια τους από κάθε δέσμη φωτός. Στη συνέχεια τοποθετείται κρύο τζελ στην περιοχή και ο θεραπευτής ξεκινάει να εφαρμόζει τη θεραπεία  μέσω μιας κεφαλής. Το δέρμα δέχεται ένα παλμό φωτός. Η αίσθηση που έχετε είναι όπως μιας ελαστικής ζώνης που τυλίγει το δέρμα σας. Η θεραπεία σας μπορεί να διαρκέσει από  πέντε λεπτά έως και μια ώρα, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που θα θεραπευθεί. Μετά τη θεραπεία  σας, εφαρμόζεται στο δέρμα μια ενυδατική κρέμα και συμβουλεύεστε από τον θεραπευτή να αποφύγετε την έκθεση σας στον ήλιο.

Το APL δρα θετικά στο δέρμα, καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος που έχει υποστεί την καταστροφική επίδραση του ήλιου. Συχνά μετά τη θεραπεία αποτρίχωσης, το δέρμα εμφανίζεται βελτιωμένο. Υπάρχει μια αξιοσημείωτη ανάπλαση του δέρματος και τα σημάδια ακμής, ουλές, ραγάδες,  οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες βελτιώνονται. Η θεραπεία σε δέρμα που εμφανίζει  ψωρίαση, έκζεμα ή οποιαδήποτε άλλη δερματολογική κατάσταση θα πρέπει να αποφεύγεται. Δεν εφαρμόζεται θεραπεία πάνω σε κρεατοελιές ή σπίλους και ο θεραπευτής πρέπει να καλύψει την περιοχή που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, θα απολαύσετε ένα απαλό και απαλλαγμένο από την τριχοφυΐα δέρμα στο σώμα σας ή στο πρόσωπο σας. Δεν θα πρέπει η περιοχή αυτή να υποστεί αποτρίχωση με κερί, τσιμπιδάκι ή ξυραφάκι. Πείτε αντίο στα εξανθήματα που εμφανίζονται στα πόδια  και στις τρίχες που εισδύουν στο δέρμα. Εμπιστευτείτε το και θα είστε χαρούμενες με το καινούργιο σας δέρμα.

Τι είναι η μέθοδος APL;

 • Που Ενδύκνειται:
  Σε όλες τις μορφές ανεπιθύμητης τριχοφυϊας
 • Αντενδείξεις:
  Δερματικές παθήσεις, Κατά τη διάρκεια χορήγησης φαρμάκων που προκαλούν φωτοευαισθησία, Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών
 • Χρόνος Θεραπείας:
  Ποικίλει ανάλογα το εύρος της υπό θεραπείας περιοχής από 5' - 2 1/2h
 • Περιοχές προς θεραπεία:
  Όλο το πρόσωπο και το σώμα - εκτός των θηλών του στήθους και των φρυδιών
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  Ανά 4, 6 και 8 εβδομάδες
 • Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις:
  Πιθανό ελαφρύ κάψιμο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής
 • Ανεπιθύμητες αντιδράσεις:
  Καμμία
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Άμεση
 • Κράτηση θέσης:

Σχετικά Άρθρα

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.