Λιπογλυπτική

Λιπογλυπτική

Σμίλευση περιγράμματος - Κυτταρίτιδα - Σύσφιξη

Επιτυγχάνει την αφαίρεση του συσσωρευμένου τοπικού λίπους!
Η σωστή λιποδιάγνωση είναι το σημαντικότερο στάδιο σε όλες τις περιπτώσεις βελτίωσης περιγράμματος...
Η κυτταρίτιδα αποτελείται από περίσσεια λίπους στα λιποκύτταρα 
Έχετε δύσμορφες καμπύλες (περίσσεια λίπους στα πλαϊνά των μηρών, την κοιλιά, τα πόδια, κλπ.) και…
Σελίδα 1 από 2

"ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ"

 

Σ

τη Δερμογνωσία θα βρείτε μια συνολική πρόταση για την υγεία και την ισορροπία του σώματός σας, που εξειδικεύεται με βάση τις δικές σας ανάγκες.


Ό, τι και αν είναι αυτό που σας απασχολεί, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση δέρματος, ανομοιόμορφη κατανομή κιλών, μπορείτε να το συζητήσετε με τους εξειδικευμένους αισθητικούς συμβούλους της Δερμογνωσίας, προκειμένου να επιλέξουμε τον ιδανικό συνδυασμό μεθόδων για το δικό σας σωματότυπο.

Τι σημαίνει για τη Δερμογνωσία λιπογλυπτική?

Είναι ένα βήμα πέρα από το αδυνάτισμα, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, τη μείωση της τοπικής εναπόθεσης λίπους, ή/και τη βελτίωση της χαλάρωσης. Είναι όλα αυτά μαζί, με ταυτόχρονη βελτίωση του περιγράμματος σώματος!

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι αν η κυτταρίτιδά σας υποχωρήσει ή χάσετε κάποιους πόντους επιπλέον, αλλά τίποτε από αυτά δεν εξασφαλίζει τη πιο ομοιόμορφη εικόνα της σιλουέτας σας.
Δε συνεπάγεται σμίλευση και ανόρθωση γλουτών, δε ταυτίζεται με ανασχηματισμό μέσης, δε σημαίνει πως το "ψωμάκι" μικραίνοντας, μπορεί να πάρει πιο σωστό σχήμα. Και φυσικά δε σημαίνει πως για το κάθε πρόβλημα πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετικό τύπο θεραπείας!!! Την απάντηση θα τη βρείτε στη Δερμογνωσία, και ονομάζεται LPG Endermologie και LPG Lipomassage.

Επειδή

"ο συνδυασμός και η εξατομίκευση όμως, φέρνουν το ιδανικό αποτέλεσμα"


ενισχύουμε τις μεθόδους μας με τη πιο σύγχρονη μη επεμβατική λιποαναρρόφηση Cavitation, ώστε να μειώσουμε γρήγορα τις επίμονες και ογκώδεις λιπώδεις μάζες σώματος.
Παράλληλα, για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, επεμβάίνουμε με τη πρωτοποριακή μέθοδο ραδιοσυχνοτήτων RF monopolar, ώστε να απομακρύνουμε κάθε είδος χαλάρωσης και επιφανειακής ανομοιομορφίας σε κάθε σημείο του σώματος.

liposculpture

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.