Καθαρισμός προσώπου

Καθαρισμός προσώπου

Η ναυαρχίδα των αγωγών!

O καθαρισμός του προσώπου στη Δερμογνωσία, είναι από τις…
Η μέθοδος που ακολουθούμε σε αυτή τη περίπτωση απευθύνεται…
Μικροαπολέπιση υπερήχων για διαλυτοποίηση σμήγματος. Απαλύνει τα νεκρά κύτταρα & τα…
Η μέθοδος ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους επιτυγχάνει απομάκρυνση των…

"ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ"

 

Ο

καθαρισμός του προσώπου στη Δερμογνωσία, είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες, έχοντας αναπτύξει ένα εύρος τεχνικών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Ποιο είναι αυτό..? Ένα καθαρό σε βάθος δέρμα, ανακουφισμένο από κάθε είδους μαύρα στίγματα, κεχρία ή/και υπερκεραττώσεις, χωρίς ίχνη ταλαιπωρίας ή ερυθρότητα. Ναι, το τονίζουμε ιδιαίτερα το τελευταίο, καθώς με σωστό χειρισμό το δέρμα μπορεί να ανακουφιστεί χωρίς να υποβληθει σε μία επώδυνη διαδικασία η οποία θα επιφέρει ανεπιθυμητη εικόνα για τις επόμενες ώρες ή ακομα και ημέρες.

Και επειδη η Δερμογνωσία αγαπάει την εξειδίκευση, δε σταματά στο κλασσικό βαθύ καθαρισμό προσώπου - τον οποίο διεκπαιρεώνει με μια ιδιαίτερη πατενταρισμένη τεχνική - αλλά διευρύνει την έννοια του καθαρισμού προσώπου με τον ενζυμικό καθαρισμό, τον καθαρισμό με υπερήχους, καθώς και τον καθαρισμό με τη μέθοδο της προηγμένης μικροδερμοαπόξεσης (Vitapeel Ion).

Η κάθε μία μέθοδος από αυτές έχει αναπτυχθεί προκειμενου να βελτιώσουμε το τελικό αποτέλεσμα στους διαφορετικούς τύπους δέρματος, τις διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες.

Το μόνο που μένει είναι να μας επισκεφτείτε προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη προσωπική σας Δερμοδιάγνωση και να αποφασίσουμε ποια-ποιες μέθοδοι είναι οι καταλληλότερες για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος, όχι μόνο σε επίπεδο καθαριότητας, αλλά παράλληλα ενυδάτωσης, ισορροπημένου PH, λείας υφής και φωτεινής όψης.

"Μαζί μας γνωρίστε μία άλλη εμπειρία καθαρισμού προσώπου..."

 

Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα που διεκδικούμε, αλλά παράλληλα επιμένουμε και στη διαδικασία. Η μέθοδος Massage Hellenique Facial ειναι μία καινοτομία η οποία εφαρμόζεται σχεδόν σε όλες τις αγωγές προσώπου, προκειμένου να αναζωογονήσει και να εξισορροπήσει τόσο το δέρμα όσο και το πελάτη που δέχετε τη θεραπεία.

Δώστε μία ευκαιρια βαθύ καθαρισμού στο δέρμα σας! Το αξίζει!!!!

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.