Φωτοανάπλαση

" Η πιο προηγμένη τεχνολογία στο Πολλαπλό Παλμικό Φως "

Η συνεδρία φωτοανάπλασης με το Energist VPL προσφέρει μία ασφαλή, μη-επεμβατική θεραπεία, σε προβλήματα που ανακύπτουν από τη Γενετική αλλά και τη Περιβαλλοντική Γήρανση. Για παράδειγμα γεροντικές κηλίδες, πανάδες και ευρυαγγείες από υπερβολική έκθεση στον ήλιο, λεπτές γραμμές και ρυτίδες είνα πλέον αντιμετωπίσιμες.


Οι σύντομες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες της μεθόδου  VPL Energist Ultra, εξαλείφουν τις δερματικές ατέλειες, προκαλώντας τη διαδικασία ανάπλασης

Αποτελεί μία ευέλικτη και ισχυρή μέθοδο, η οποία εφαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πολλαπλά δερματικά προβλήματα.

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες:

 

Γεροντικές κηλίδες&πανάδες από την ηλιακή έκθεση:

 

Έπειτα από μία πλήρη ενημέρωση με το θεραπευτή και εξειδικευμέο αισθητικό σας σύβουλο, θα υιοθετηθεί το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα για τις δικές σας ανάγκες.  Αφού καθαριστεί και προετοιμαστεί κατάλληλα η υπό θεραπεία περιοχή, η κεφαλή του Energsit VPL εφαρόζεται στην αντίστοχη περιοχή η οποία εκτίθεται στη συνέχεια σε μία σειρά φωτο-παλμών ταχύτατης διαδοχής. Τα στοχοποιημένα αποτελέσματα των θεραπειών αξιολογούνται, προκειμένου οι ρυθμίσεις να προσαρμόζονται κατάλληλα, με μοναδικό στόχο την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Θα παρατηρήσετε εντυπωσιακή βελτίωση στη κατάσταση του δέρματός σας σε ένα σχετικά μικρό αριθμό συνεδριών. 

Ο θεραπευτής - αισθητικός σας σύμβουλος θα σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για το σπίτι, που θα συμβάλλουν στη βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματός σας.

 • Που Ενδύκνειται:
  Άτονο δέρμα, Φωτογήρανση
 • Αντενδείξεις:
  Φωτοευαισθησία, Εμφάνιση πολλαπλών σπίλων στην υπό θεραπεία περιοχή, Λήψη συγκεκριμένων φαρμακευτικών αγωγών
 • Χρόνος Θεραπείας:
  1h
 • Περιοχές προς θεραπεία:
  Πρόσωπο, Λαιμός, Μπούστο, Άνω άκρα
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  1 φορά ανά 7-10ημέρες
 • Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις:
  Ελαφρύ κάψιμο
 • Ανεπιθύμητες αντιδράσεις:
  Εμφάνιση ερυθρότητας για λίγες ώρες μετά
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Άμεση

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.