Lymphopass

"ΜΥϊΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ"

Η προσωπική γήρανση αποτελεί μια νέα κατηγορία γήρανσης, η οποία προστίθεται στις άλλες και την οποία έχει λάβει υπόψη η επιστήμη της κοσμετολογίας. Η μυογήρανση θεωρείται πολύ σημαντική ανακάλυψη και βάση για την ανάπτυξη της κλινικής έρευνας και αντιστοιχεί στο πρώτο στάδιο σχηματισμού της ρυτίδας.
Τα σημάδια αυτής της νέας κατηγορίας γήρανσης εμφανίζονται γύρω στα 35, και σχετίζονται με τις εκφράσεις του προσώπου, καθώς οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις των μυών του προσώπου προκαλούν συνεχείς συσπάσεις και χαλαρώσεις της επιδερμίδας που τους καλύπτει. Με την πάροδο του χρόνου και με την επανάληψη των κινήσεων, η επιδερμίδα δεν καταφέρνει πλέον να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση με φυσικό τρόπο και τα σημάδια των εκφράσεων μονιμοποιούνται στο πρόσωπο και με την πάροδο του χρόνου προκαλούν ρυτίδες.

Αν αναλύσουμε τις περιοχές του προσώπου όπου εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες θα διαπιστώσουμε ότι πρόκειται πράγματι για τις περιοχές εκείνες όπου σημειώνονται οι κινήσεις του προσώπου ή όπου οι υποκείμενοι μύες βρίσκονται πολύ κοντά στην επιδερμίδα.
Οι 54 μιμητικοί μύες του προσώπου ενεργοποιούν τις δυνάμεις της έντασης, προκαλώντας, με την πάροδο του χρόνου, μεταβολές στην επιδερμίδα. Οι ζώνες αυτές είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια, το μέτωπο, το μεσοδιάστημα κάτω από τα φρύδια και το επίπεδο μύτης - χειλιών. Υπάρχει άμεση και διαρκής σχέση μεταξύ των εν λόγω ρυτίδων και της ανατομίας του προσώπου: οι μυικές τάσεις μεταδίδονται στο δέρμα το οποίο, μέσω του κάθετου άξονα του μυός, προκαλεί γραμμές στην επιδερμίδα ακολουθώντας την ίδια κατεύθυνση.

Αν γελάτε, σουφρώνετε τα φρύδια, μασάτε, σφίγγετε τα μάτια, χαμογελάτε και παίρνετε αναρίθμητες άλλες εκφράσεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως στην καθημερινή ζωή, και χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά σας, τότε θέτετε σε λειτουργία το μηχανισμό δημιουργίας των πρώτων ρυτίδων.

Ωστόσο, σε σχέση με τις άλλες μορφές γήρανσης, η μυογήρανση δεν προκαλεί καμία υποβάθμιση των δερματικών κυττάρων ή των ινών. Μάλιστα, από ιστολογικές αναλύσεις προκύπτει ότι οι ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου παραμένουν αμετάβλητες και ότι το δέρμα εξακολουθεί να έχει το ίδιο πάχος. Η υποβάθμιση σημειώνεται στην επόμενη φάση, δηλαδή όταν η μυογήρανση αρχίζει να συνδυάζεται με την αναπόφευκτη γήρανση του χρόνου και με την φωτογήρανση.

Μετά από τη παραπάνω διεξοδική ανάλυση, γίνεται καταννοητό πως σε αυτή τη μορφή γήρανσης, κανένα καλλυντικό ή μέθοδος η οποία επεμβαίνει στο δέρμα και μόνο δε μπορεί να επιφέρει τη παραμικρή βελτίωση. Σε αυτή τη περίπτωση η λύση ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, αντίθετα με τις άλλες μορφές γήρανσης.
Lymphopass, ηλεκτροθεραπεία μέσω επιλεκτικής μυϊκής διέγερσης των μυικών νευρικών συνάψεων και κατ'επέκταση των μυϊκών ευπαθών ομάδων.

Τo Lymphopass είναι μία καινοτόμα συσκευή ηλεκτοθεραπείας, η οποία κατέχει τη πατενταρισμένη τεχνολογία Low Current Muscle Stimulation - Μυϊκή Διέγερση Χαμηλής Έντασης, σύμφωνα με την οποία επιτυγχάνουμε τη μεγαλύτερη πλήρως ελεγχομενη μυϊκή διέγερση, σε πολλαπλά βάθη, χωρίς πόνο ή δυσφορία, χωρίς να προκαλέι σοκ στους μυς και το σημαντικότερο χωρίς να επηρεάζει την ευαίσθητη εσωτερική ηλεκτρική ισορροπία των υγιών κυττάρων.
Ως αποτέλεσμα έχουμε την επαναφορά της τονικότητας των προσωπικών μυών, την αύξηση του όγκου τους, με αποτέλεσμα την επανατοποθέτηση του δερματικού ιστού στην "αρχική" του θέση.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η μοναδικότητά της και τα πιστοποιημένα ανά τα χρόνια αποτελέσματα.
Οι προτεινόμενες συνεδρίες προσαρμόζονται στο βαθμό του προβλήματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις 6-12 με συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα, και στη συνέχεια 1 φορά ανά 20 μέρες-μήνα!

 • Που Ενδύκνειται:
  Αλλοίωση χαρακτηριστικών του προσώπου
 • Αντενδείξεις:
  Botox
 • Χρόνος Θεραπείας:
  30' - 45'
 • Περιοχές προς θεραπεία:
  Πρόσωπο - Λαιμός
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  2-3 φορές την εβδομάδα
 • Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις:
  Ελαφρύ τσίμπημα στην υπό θεραπεία περιοχή
 • Ανεπιθύμητες αντιδράσεις:
  Καμμία
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Άμεση
 • Κράτηση θέσης:
  reserved

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.