Φυτικό Peeling Ακμής

"Φυτικό Peeling Dr.Med Schrammek - Νέο υγιές δέρμα σε 5 ημέρες"

Ανανέωσε το δέρμα σου σήμερα, με την αποδεδειγμένη μέθοδο εδώ και 50 χρόνια!

Τι είναι το Green Peel Dr.Med Schrammek;

Είναι ένα μίγμα βοτάνων σε σκόνη που αποτελείται από 11 διαφορετικά βότανα τα οποία εμπεριέχουν φυτοκρυστάλλους στα κύτταρά τους. Περιέχουν επίσης φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες. Είναι μία ανεπτυγμένη, βάσει της δερματολογίας, μέθοδος η οποία χρησιμοποιείται παγκοσμίως από χιλιάδες αισθητικούς για πάνω από 50 χρόνια σε 52 χώρες. Εφαρμόζεται για την απολέπιση του δέρματος σε τρία επίπεδα απαλλάσσοντάς το από επίκτητες βλάβες, δίνοντας πίσω τη χαμένη του υγεία και φρεσκάδα.

Χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο ή συνθετικό συστατικό, αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο και ενδεδειγμένη δοκιμασμένη αγωγή για:

 • Ακνεϊκά δέρματα
 • Αυξημένη παρουσία λιπαρότητας 
 • Διεσταλμένους πόρους
 • Ουλές
 • Κηλίδες και σημάδια από σπυράκια

Αποτελεί την ιδανική μέθοδο για κάθε επίκτητη βλάβη. 50 χρόνια έρευνας, βιβλιογραφίας εφαρμογών και πειραμάτων στο ανθρώπινο δέρμα μας δίνουν την εγγύηση του αποτελέσματος!

Πώς μπορούν όμως τα βότανα να βοηθήσουν έως και να θεραπεύσουν την ακμή..?

Κατά τη διαδικασία του φυτικού Peeling , εκμεταλλευόμαστε τις ισχυρές ιδιότητες των φυτοκρυστάλλων των βοτάνων, οι οποίοι διεισδύουν σε βάθος κατά τη διάρκεια της τριβής, λειτουργούν ως μικροί "στρατιώτες" και εκτελούν το βασικό τους έργο. Υπεραιμία, αποτοξίνωση, καθαρισμός σμήγματος, διέγερση λεμφικής κυκλοφορίας και τέλος αναγέννηση νέου, υγιούς δέρματος.

Αρχικά, ο ρόλος τους είναι να αποκαταστήσουν τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος  και να επιφέρουν την εξισσορόπηση του σμήγματος και της υγρασίας παράλληλα, αποφεύγοντας την εμφάνιση έντονης ξηρότητας - σε αντίθεση με άλλες γνωστές θεραπείες ακμής. Το υπό θεραπεία ακνεϊκό δέρμα, καθώς ανακτά τη φυσιολογική του λειτουργία, είναι ικανό να απαλλαγεί από κάθε είδους φλεγμονές, φαγέσωρες και λοιπές βακτηριακές μολύνσεις, παραμένοντας καθαρό και υγιές.Κάθε βότανο από τα 11 μοναδικό, και ο μεταξύ τους συνδυασμός, η μεγαλύτερη επιτυχία της φύσης.

Μοναδικός τους στόχος, η υπερδιέγερση όλως των βιολογικών δερματικων λειτουργιών, και άμεσο αποτέλεσμα η υπερανάπλαση και πλήρη ανανέωση του δέρματος σε βάθος.

Αποχαιρετήστε το παλιό, ταλαιπωρημένο, γεμάτο σπυράκια και λιπαρότητα δέρμα, και υποδεχτείτε το νέο, φρέσκο, φωτεινό και πλέον υγιές πρόσωπό σας. Εμπιστευτείτε το φυτικό Peeling και δώστε του χρόνο να δράσει!!!

Αναλυτικότερα για το φυτικό Peeling Dr.Med.Schrammek, ενημερωθείτε εδώ!

 • Που Ενδύκνειται:
  Ακμή(φαγεσωρική,φλεγμονώδης), Ασφυξιακό δέρμα, Ουλές, Υπερκεραττώσεις
 • Αντενδείξεις:
  Φλεγμονές σε έξαρση, Τοπική αγωγή κορτικοστεροειδών, Λήψη Βιτ.Α (Roaccutane)
 • Χρόνος Θεραπείας:
  1h 15'
 • Περιοχές προς θεραπεία:
  Πρόσωπο, Πλάτη, Μπράτσα, Μπούστο
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  1 φορά το μήνα(αν κριθεί η επανάληψη απαραίτητη)
 • Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις:
  Τσίμπημα, Αίσθηση ελαφρύ καύσου, Αίσθηση τραβήγματος κατά τη διάρκεια της απολέπισης
 • Ανεπιθύμητες αντιδράσεις:
  Προσωρινή έξαρση των βλαβών
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Αποχή κατά τη 3η-5η ημέρα (κατά βούληση)
Νέο δέρμα σε 5 ημέρες

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.