dermo acne treatment
Dermognosia Services

Laser ακμής

Το πολυπαλμικό LASER που έχουμε εξασφαλίσει για τους πελάτες μας, αποτελεί τη νέα γενιά φωτοθεραπειών Laser Ευρέους Φάσματος. Είναι η πιό προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία, δίνοντας τη δυνατότητα ασφαλών και 100% αποτελεσματικών εφαρμογών.

Η ακμή είναι μια πολυπαραγοντική δερματική νόσος που προσβάλλει την τριχοσμηγματογόνο μονάδα και προκαλεί πολύμορφες βλάβες. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της υπερπαραγωγής σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες που τελικά οδηγούν σε απόφραξη των πόρων, γεγονός που επιδεινώνεται από τον αποικισμό βακτηριδίων και νεκρών κυττάρων. Συνεπώς είναι μία χρόνια φλεγμονή του τριχοσμηγματογόνου αδένα, που συνήθως σχετίζεται με τις ορμονικές μεταβολές στη διάρκεια της εφηβείας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται όλο και πιο συχνά και σε ενήλικες και στα δύο φύλα. (λανθάνουσα ακμή/ενήλικος ακμή)

Πώς λειτουργεί;

Η τεχνολογία του laser έχει κυρίως αντιφλεγμονώδη δράση! Η έντονη παλμική φωτεινή δέσμη φωτός που παραγει το laser, απορροφάται από τις πορφυρίνες , οι οποίες παράγονται από το βακτήριο της ακμής, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται ποσότητες οξυγόνου μέσα στον σμηγματογόνο αδένα, “καταστρέφοντας” το αναερόβιο προπιονοβακτηρίδιο της ακμής. Έτσι το μικρόβιο δεν μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω, και η έντονη εικόνα της φλεγμονώδους ακμής σταδιακά μειώνεται, βελτιώνοντας μακροπρόθεσμα την υφή και όψη του δέρματος.

Ιδανικά, στη θεραπεία ακμής με laser συνδυάζουμε peeling οξέων, ώστε να αυξήσουμε την απορρόφηση από τις πορφυρίνες, και παράλληλα να μειώσουμε τη παραγωγή σμήγματος από τους αδένες, περιορίζοντας σημαντικά τη λιπαρότητα, και την πιθανή υποτροπή της ακμής στο επόμενο διάστημα

  • Ενδείκνυται για:
    Ακμή σε έξαρση, μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρώσεις από σπυράκια, σημάδια και ουλές
  • Αντενδείξεις:
    Δερματικές παθήσεις, Κατά τη διάρκεια χορήγησης φαρμάκων που προκαλούν φωτοευαισθησία
  • Περιοχές εφαρμογής:
    Πρόσωπο και σώμα
  • Συχνότητα Συνεδριών:
    Ανά 7-10 ημέρες
  • Επιστροφή στην εργασία:
    Άμεση
  • Πιθανές ενοχλήσεις:
    Πιθανό ελαφρύ κάψιμο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής
Φυλλάδιο
Κλείστε ραντεβού μαζί μας

* Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας