Η ομάδα της Δερμογνωσίας

Σκλημποσίου Κυριακή

Σκλημποσίου Κυριακή

Τ

ο ινστιτούτο Αισθητικής και Κοσμητολογίας «Δερμογνωσία», είναι ένας χώρος που ξεκίνησα πριν από περίπου 30 χρόνια, επενδύοντας με ιδιαίτερο σεβασμό στο πελάτη και στα προβλήματα δέρματος που αντιμετωπίζει.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στη Πιστοποιημένη Σχολή Αθηνών, ειδικεύτηκα δίπλα στη καταξιωμένη χημικό – Αισθητικό κ. Ζαφείρη Ηλιάδη Μαίρη, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας, της ακμής καθώς και της ορμονοεξαρτώμενης υπερτρίχωσης. Η παράλληλη αγάπη επαγγέλματος και οικογένειας, κράτησε αυτή την παροχή υπηρεσιών σε επίπεδο ταυτόχρονης προσωπικής επαφής και επαγγελματικής προσφοράς. Με το πέρας του χρόνου δημιουργήθηκε μία πελατεία αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σε προσωπικό κα επαγγελματικό επίπεδο, που κρατάει από γενιά σε γενιά.

Η αφοσίωση και προσφορά η οποία είναι έκδηλη στο τρόπο εργασίας, και η ταυτόχρονη γνώση και εναρμόνιση με τις εξελίξεις στην Αισθητική, κρατάνε κοντά σας το ινστιτούτο Δερμογνωσία. Με νέο αίμα και τεχνολογία, είναι εξοπλισμένο κατάλληλα για να ανταποκριθεί στις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις μιας πελατείας που αναζητά την ανθρώπινη συμπεριφορά και τα ιδανικά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ όλους και όλες που με εμπιστεύεστε μέχρι σήμερα, και την κόρη μου Κωνσταντίνα, που με μεγαλύτερο ακόμη ζήλο, θέλησε να συνεχίσει το επάγγελμα.

 

Σκλημποσίου Κωνσταντίνα

omada-dermognosia-8

Η

Αισθητική αποδείχθηκε βιωματική επιλογή, καθώς υπήρξε προσωπικός και επαγγελματικός μονόδρομος. Δρόμος κατά τη διάρκεια του οποίου γνώρισα, αγάπησα, προσέγγισα και τελικά επέλεξα αυτό το επάγγελμα, όπως το γνώρισα μέσα από τον τρόπο εργασίας της μητέρας μου.
Η αντίληψη της ομορφιάς είναι μία ηθική δοκιμασία. Γι’ αυτό εμπιστεύομαι βαθειά τη κλασσική αισθητική και τις αρχές που πρεσβεύει. Σε συνδυασμό με την ανησυχία που με διακατέχει πάνω στην αναζήτηση  νέων τρόπων βελτίωσης δέρματος, επιδιώκω να συνεχίσω επάξια το δρόμο που η μητέρα μου χάραξε. Διεκδικώ να κρατήσω υψηλά το επίπεδο της Αισθητικής, που η ίδια με δίδαξε. Οραματίζομαι την ιδανική θεραπεία για το κάθε πρόβλημα, το κατάλληλο καλλυντικό για το κάθε δέρμα. Η «Δερμογνωσία» είναι ο χώρος που μπορώ να κάνω το όραμά μου πράξη, ο χώρος όπου η επιθυμία συναντά το αποτέλεσμα, ο χώρος όπου συνδυάζω προσωπικές και επαγγελματικές αξίες.
Δε θα πω περισσότερα… Για μένα είναι περίοδος προσωπικής δημιουργίας και επαγγελματικής συνέπειας και σε αυτό δε χωράνε λόγια, μόνο πράξεις...

 

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.