Μέθοδος APL Laser

Τι είναι το Accumulated Pulsed Light (APL – Συσσωρευμένο Παλμικό Φως);

  Το LASER APL,  αποτελεί τη νέα γενιά φωτοθεραπειών Laser Ευρέους Φάσματος. Είναι η πιό προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογίαδίνοντας τη δυνατότητα μεγάλου εύρους ασφαλών και 100% αποτελεσματικών εφαρμογών.

Όλοι έχουμε ανεπιθύμητες τρίχες σώματος, σπυράκια, πανάδες ή ρυτίδες από τις οποίες θα θέλαμε να απαλλαχτούμε. Με απλές καθημερινές πρακτικές δεν καταφέρνουμε να επαναπαυτούμε για πολύ καιρό και μπορεί να προκαλέσουμε στο σώμα μας ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Το APL είναι η τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας, ένα σύστημα φωτοθεραπειών τρίτης γενιάς.

To APL είναι η συντομογραφία για τη φράση συσσωρευμένο παλμικό φως και είναι ίσως η πιο αποτελεσματική θεραπεία που διατίθεται σήμερα για τη μόνιμη απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών, της ακμής, των ρυτίδων, των πανάδων και κατά περίπτωση των ευρυαγγειών. Αποτελεί ένα από τα ασφαλέστερα συστήματα για χρήση, καθώς προκαλεί στους πελάτες λιγότερη ταλαιπωρία από ότι τα παλαιότερα συστήματα με λέιζερ. Για παράδειγμα, όσον αφορά την αποτρίχωση, λειτουργεί με την εστίαση ενός ελεγχόμενου και διηθημένου παλμού φωτός στη βάση των ανεπιθύμητων τριχών, καταστρέφοντας έτσι τα θυλάκια τους. Προκαλεί την παύση της ανάπτυξης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και τη φυσική πτώση των τριχών, σε αντίθεση με παλαιότερα συστήματα λέιζερ που εξατμίζουν όλη την τρίχα.

Το νέο σύστημα παλμικού φωτός APL αποτελεί την εξέλιξη των συμβατικών συστημάτων παλμικού φωτός. Ο ειδικός σχεδιασμός του προσφέρει ευέλικτες και ασφαλείς θεραπείες φωτοαποτρίχωσης, φωτοανάπλασης, ακμής και δυσχρωμιών, προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πελατών (φωτότυπος, τύπος τρίχας, πυκνότητα, περιοχή).

H χρήση έντονων μικροπαλμών εξασφαλίζει άμεση & ελεγχόμενη απορρόφηση του φωτός από τα χρωμοφόρα και το νερό χωρίς υπερθέρμανση του περιβάλλοντα ιστού. Ο συνδυασμός πολλαπλών θεραπειών σε τομείς όπως μείωση της τριχοφυΐας στο σώμα και το πρόσωπο ανάπλασης, μείωσης λεπτών γραμμών, ακμής, δυσχρωμιών.

Η μεθοδολογία APL είναι ασφαλής και 100% απαλλαγμένη από το υπεριώδες φως.  Προσφέρει αποδεδειγμένη μακροπρόθεσμη λύση. Η θεραπεία είναι κατάλληλη τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σχεδόν σε κάθε περιοχή του προσώπου ή του σώματος σας, αφήνοντας σας με λείο, υγιές, χωρίς αλλοιώσεις δέρμα, απαλλαγμένο από αντιαισθητική τριχοφυϊα με σκούρα αναγέννηση,από ακνεϊκές φλεγμονές και ουλές, πανάδες, ρυτίδες και τριχοειδή αγγεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Που Ενδύκνειται:
  Υπερτρίχωση, Φωτογήρανση, Ευρυαγγείες, Πανάδες
 • Αντενδείξεις:
  Εγκυμοσύνη, φωτοευαισθησία, πρόσφατη εκτεταμένη έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία(μαυρισμένο δέρμα)
 • Χρόνος Θεραπείας:
  10min - 2h ανάλογα το τύπο θεραπείας(βλ.υπηρεσίες)
 • Περιοχές προς θεραπεία:
  Πρόσωπο-Σώμα εκτός θηλών στήθους και φρυδιών
 • Συχνότητα Συνεδριών:
  Ποικίλλει ανάλογα το στόχο θεραπείας
 • Ανεπιθύμητες ενοχλήσεις:
  Ελαφρύ κάψιμο στην υπό θεραπεία περιοχή
 • Ανεπιθύμητες αντιδράσεις:
  Ποικίλλουν ανάλογα το τύπο θεραπείας(βλ.υπηρεσίες)
 • Επιστροφή στην εργασία:
  Άμεση
Energist VPL
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LPG Endermologie Μέθοδος VPL Laser »

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.