Προσφορά στην υγεία του δέρματος

Ιστορία

Όλα ξεκίνησαν το 1978, όταν η αισθητικός  Σκλημποσίου Αμπατζίδου Κυριακή αποφάσισε να ασχοληθεί με την Κοσμητική Αισθητική, να εντρυφήσει στα διάφορα προβλήματα δέρματος και να επιδοθεί στην θεραπεία και επίλυση αυτών.

Από την αρχή εστίασε στα προβλήματα ακμής, καθώς και στα περιστατικά ορμονοεξαρτώμενης υπερτρίχωσης. Πιο συγκεκριμένα ειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας και σμηγματορροϊκής δερματίτιδας, των μετά-ακνεϊκών προβλημάτων, καθώς και των ευαίσθητων και δυσανεκτικών δερμάτων. Ο συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας (την οποία έλαβε από τη κ. Ζαφείρη Ηλιάδη Μαίρη-καταξιωμένη χημικό – αισθητικό σε Ελλάδα και εξωτερικό) και η χρήση των κατάλληλων μεθόδων, συνετέλεσαν καθοριστικά στην καταξίωσή της στο χώρο.  Η ίδια επιθυμεί να αναφερθεί πως δυναμικός συνεργάτης σε αυτή τη πορεία, υπήρξε η πρωτοποριακή εταιρεία δερμοκαλλυντικών Ydor.g , και η διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος “Hellenique massage” της κ. Ζαφείρης Ηλιάδη, καθώς υπήρξαν ισχυρά εργαλεία βάσει των οποίων εξέλιξε τη δουλειά της και διαφοροποιήθηκε ως επαγγελματίας αισθητικός.

Η προσπάθειά της να ανακουφίσει το δέρμα από τις βλάβες που εμφανίζει, σε εναρμόνιση με τη προσωπική επαφή και την επαγγελματική συνέπεια, στεγάστηκε & εξελίχτηκε σε ένα χώρο που θέλησε να αντιπροσωπεύσει τόσο  το όραμά της όσο και τους πελάτες που την εμπιστεύονται μέχρι σήμερα. Επενδύοντας συνεχώς σε νέες μεθόδους και αξιολογώντας τις εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής-δερματολογίας, επιδιώκει πάντα τη μέγιστη αποτελεσματικότητα βάσει  της εξατομικευμένης προσέγγισης.

«Μία ιστορία προσφοράς στην υγεία του δέρματος»

Τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια αυτή μεταφέρθηκε σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις υπο την επωνυμία "Δερμογωσία" κρατώντας πάντα σταθερές τις αξίες μας.

 

Η Φιλοσοφία μας

Αν αποφασίσαμε να ονομάσουμε το χώρο μας "Δερμογνωσία", ήταν μία κίνηση εμπνευσμένη από την ανάγκη για ενημέρωση και παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

  • Συμβολίζει τη γνώση της δομής του δέρματος και των λειτουργιών του, υποδεικνύοντας την εξατομικευμένη διάγνωση, την εξειδικευμένη προσέγγιση, τη ταυτόχρονη προσωπική επαφή και επαγγελματική ευθύνη.
  • Υπενθυμίζει τη 35ετή πορεία προσφοράς στην υγεία του δέρματος της ιδρύτριάς του.
  • Τονίζει πως «Η γνώση αποτελεί τη βάση.. Η βελτίωση το κίνητρο.. Η εμπειρία το κριτήριο.. Η χρήση των κατάλληλων σύγχρονων Κοσμητικών κ Μηχανικών μεθόδων, το μέσο για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και επειδή η "γνώση δεν έχει καμία αξία, εκτός αν την εφαρμόσεις κάπου", η "Δερμογνωσία" είναι κοντά σας για να επιτελέσει αυτό το σκοπό.

«H γνώση δεν έχει καμία αξία, εκτός αν την εφαρμόσεις κάπου»

(Άντον Τσέχωφ)

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.