Τι είναι το GREEN PEEL®;

Οι ειδικοί προτείνουν και απαντούν Εκτύπωση
Τ

ο GREEN PEEL® Dr. med Christine Schrammek, είναι το μοναδικό φυτικό peeling παγκοσμίως το οποίο με φυσικό και ασφαλή τρόπο, αναπλάθει το δέρμα και απομακρύνει τις βλάβες του. Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς είναι απολύτως φυτικό και δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα και να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία.

Ανταποκρίνεται σε ποικίλλες δερματικές αλλοιώσεις, όπως ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, όπως επίσης διακρίνεται για την αποτελεσματικότητά του στο δύσκολο πρόβλημα των ραβδώσεων.

Η ποικιλία των τριών επιπέδων του GREEN PEEL®: Fresh Up (ήπιο), Energy (μέτριο), Classic (βαθύ) μας επιτρέπει να επιλέξουμε ακριβώς τη λύση που έχει ανάγκη κάθε δέρμα.

 

«Τρία επίπεδα GREEN PEEL® σε οποιαδήποτε
ηλικία και για κάθε τύπο δέρματος!»

GREEN PEEL Εξατομικευμένη αγωγή απο την Dr. Med. SCHRAMMEK

«Ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα στο δικό σας δέρμα;»

 

Green Peel Freshup

GREEN PEEL® FRESH UP - ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

Απαλή Μέθοδος για περισσότερη  Φρεσκάδα και Παράταση της Νεότητας !

Σύμμαχος της αντιγήρανσης η αγωγή αφορά όσους θέλουν κάτι παραπάνω από μια απλή αναζωογόνηση της επιδερμίδας τους. Με την εφαρμογή του GREEN PEEL® Fresh Up, αυξάνεται η απορρόφηση των ενεργών φυτικών συστατικών, που συνοδεύουν την αγωγή, πετυχαίνοντας αποτελεσματική ενυδάτωση του δέρματος. Όπως και όλες οι άλλες αγωγές GREEN PEEL®, η εκ των προτέρων συμβουλευτική συνεδρία με τον αισθητικό σας, συστήνεται ανεπιφυλακτα.

Δείτε το βίντεο για το GREEN PEEL® Fresh Up

 

Green Peel Energy

GREEN PEEL® ENERGY - ΤΟΝΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

Ζωτικότητα και αναγέννηση, διεγερτικό για το Δέρμα σας !

Πρόκειται για μια θεραπεία που κρατά την υπόσχεσή της, δίνει στο δέρμα ένα κύμα ενέργειας που γίνεται αμέσα αισθητό. Είναι μια εντατική και κατευθυνόμενη  θεραπεία για τους τύπους δέρματος που έχουν ανάγκη της αναγέννησης. Η ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και η αύξηση του μεταβολισμού επιδρούν άμεσα στην αναγέννηση του δέρματος.

Δείτε το βίντεο για το GREEN PEEL® Energy

 

Green Peel Classic

GREEN PEEL® CLASSIC - Η ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Περισσότερα από 50 χρόνια, σε χιλιάδες Ινστιτούτα, σε περισσότερες από 50 Χώρες, εφαρμόζουν Επιτυχώς τη διάσημη Μέθοδο GREEN PEEL® !

Πολλοί άνθρωποι με σαφή ορατά προβλήματα του δέρματος επιθυμούν ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας, χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες και χωρίς αισθητική χειρουργική και έτσι θα πρέπει να γίνεται. Η επιτυχία της μεθόδου GREEN PEEL® Classic από την Dr. med. Christine Schrammek - Drusio βασίζεται ακριβώς σε αυτή την επιθυμία, ενώ έχει να παρουσιάσει πολλών χρόνων αποδεικτικά στοιχεία για την αποτελεσματικότητα της.

Δείτε το βίντεο για το GREEN PEEL® Classic

 

 

Δείτε αναλυτικά την μέθοδό μας...

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.