Τμήμα Σώματος

Κοινωνική Δικτύωση

"ΝΙΩΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ"

Στη Δερμογνωσία θα βρείτε μια συνολική πρόταση για την υγεία και την ομορφιά του σώματός σας, που εξειδικεύεται με βάση τις δικές σας ανάγκες.


Ό, τι και αν είναι αυτό που σας απασχολεί, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση δέρματος, ανομοιόμορφη κατανομή κιλών - μπορείτε να το συζητήσετε μαζί μας. Εμείς θα σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο ατομικό πρόγραμμα, κατόπιν ειδικής Λιποδιάγνωσης.Η Λιποδιάγνωση στην οποία εντάσσεται ο πελάτης είναι πρωτίστης σημασίας για να δομήσουμε το προσωπικό του πρόγραμμα βελτίωσης σώματος. Το ατομικό αυτό πρόγραμμα μπορεί να συνδυάζει ή να περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά, μη επεμβατικές μεθόδους, όπως Lpg Endermologie και Lipomassage, Cavitation, Rf ραδιοσυχνότητες, μεσοθεραπεία.

Η καταρτισμένη γνώση, η σύγχρονη τεχνολογία και το ανθρώπινο ήθος αποτελούν βασικά κριτήρια για εμάς.Η απόφασή σας να αλλάξετε κάτι στο σώμα σας, στο τρόπο ζωής σας και η δέσμευσή σας να ολοκληρώσετε με συνέπεια το πρόγραμμα το οποίο θα διαμορφώσουμε για εσάς, είναι πολύ σημαντικά για το τελικό αποτέλεσμα.


Η γνώση, η εμπειρία, και η συνεχής παρακολούθηση του κάθε περιστατικού αποτελούν βασικά εργαλεία του ινστιτούτου για έγκυρα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

 

Το τμήμα σώματος, συμπεριλαμβάνει υπηρεσίες επαγγελματικής χειρομάλαξης - Massage Πλάτης, Ρεφλεξολογία, Full Body Massage καθώς και τη χαλαρωτική εμπειρία Peel&Relax. Ενημερωθείτε..!

LPG Presentation Δερμογνωσία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τμήμα Προσώπου Τμήμα Αποτρίχωσης »

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.