Αντρικό Τμήμα

Κοινωνική Δικτύωση

"Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΡΜΟΓΝΩΣΙΑ"

Η περιποίηση του αντρικού κοινού ήταν μία από τις υπηρεσίες με τις οποίες η Δερμογνωσία ασχολήθηκε πολύ νωρίς, γι'αυτό και δημιουργήθηκε σύντομα η ανάγκη για ξεχωριστό αντρικό τμήμα, διαμορφωμένο ειδικά για τις αντρικές ανάγκες και επιθυμίες.
Στο αντρικό αυτό τμήμα είμαστε σε θέση να παρέχουμε μία ποικιλία περιποιήσεων προσώπου και σώματος, καθώς και υπηρεσίες αποτρίχωσης, παροχές προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες αντρικές απαιτήσεις.

Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό, παρουσιάζει μαύρα στίγματα, ή ακόμα και φλεγμονωδεις βλάβες, τότε ζητήστε να κάνετε βαθύ καθαρισμό προσώπου, ο οποίος προτείνεται από την εφηβική ηλικία ενός άντρα.
Με εξειδίκευση στα προβλήματα ακμής και υπερσμηγματόρροιας, η θεραπεια εφηβικής και μεταεφηβικής αντρικής ακμής είναι μία από τις βασικές παροχές του αντρικού τμήματος.
Παράλληλα είμαστε σε θέση να ανακουφίσουμε τα αντρικά δέρματα τα οποία παρουσιάζουν ευαισθησίες λόγω ξυρίσματος, με παράλληλη παρουσία θυλακίτιδας και φλεγμονών. (Razor-Relief DermoTreatment)

Για τους άντρες με καταπονημένη πλάτη ή ακόμα και ολόκληρο το σώμα, προτείνουμε μασάζ πλάτης ή και ρεφλεξολογία.

Και για αυτούς που η τριχοφυϊα του σώματος είναι ανεπιθύμητη, επιλέξτε ανάμεσα στην αποτρίχωση με κερί ( με τη τεχνική της Δερμογνωσίας δεν είναι τόσο επώδυνη όσο πιστεύετε), ή στη μόνιμη laser αποτρίχωση. Για περισσότερες πληροφορίες, είμσαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να αποσφασίσουμε μαζί ποια μέθοδος σας ταιριαζει καλύτερα!

Βασικό μας μέλημα είναι να αποδείξουμε πως η περιποίηση δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση και πως η αντρική περιποίηση θέλει ειδική μεταχείριση. Το αντρικό τμήμα περιποίησης είναι εδώ για να ολοκληρώσει αυτό το σκοπό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τμήμα Αποτρίχωσης Επαγγελματικό MakeUp »

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.