Επαγγελματικό MakeUp

Κοινωνική Δικτύωση

"ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ MAKE UP ARTISTS"

Το μακιγιάζ είναι μία πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, με την οποία οι περισσότερες γυναίκες είναι αρκετά εξοικειωμένες. Το τμήμα Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Δερμογνωσίας βρίσκεται στη διάθεσή σας για πολλούς λόγους.
Σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων "καλλυντικού" μακιγιάζ, μέσω του οποίου ικανοποιούμε τις ανάγκες του δέρματός σας χωρίς αυτό να επιβαρύνεται καθημερινά.
Παράλληλα, για να υποστηρίξουμε την επιτυχημένη προώθηση ενός προϊόντος, πραγματοποιούμε πάντα εφαρμογή και υπόδειξη της κατάλληλης τεχνικής για το κάθε κωδικό, ώστε να γίνει πραγματικό εργαλείο μακιγιάζ στα χέρια σας.

Επιπλέον, είμαστε στη διάθεσή σας για μία προσωπικη εμπειρία επαγγελματιού μακιγιάζ, όπου θα μπορέσουμε να βρούμε και να σας εκπαιδεύσουμε σε καθημερινές τεχνικές προσαρμοσμένες στη δομή του προσώπου σας, έτσι ώστε να γίνεται κι εσείς μία μικρή make up artist του εαυτού σας.

Σε περίπτωση που και πάλι θέλετε τη βοήθεια του ειδικού για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ περίστασης, ή για την ημέρα του γάμου σας, εμπιστευθείτε την εμπειρία των μακιγιέρ της Δερμογνωσίας για να εντυπωσιάσετε με μακιγιάζ πραγματικά επαγγλεματικών προδιαγραφών!! (Tailor Made Make Up)

Η Σκλημποσίου Κωνσταντίνα, υπεύθυνη του τμήματος Μακιγιάζ, είναι απόφοιτος της σχολής Freddy Make Up Stage του Freddy Καλομπράτσου.

Τα προϊόντα με τα οποία πραγματοποιούνται τα μαγιγιάζ είναι MAC Cosmetics και Babor Ltd..

Κάντε το μακιγιάζ κομμάτι της ζωής σας!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αντρικό Τμήμα

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.