Τμήμα Προσώπου

Κοινωνική Δικτύωση

"Για ένα δέρμα υγιές και διαχρονικό"

Το τμήμα προσώπου είναι ένα από τα τμήματα όπου η "Δερμογνωσία" εξειδικεύεται, γι' αυτό είναι σε θέση να σας παρέχει ένα μεγάλο εύρος αγωγών ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.


Ως ναυαρχίδα των υπηρεσιών τοποθετούμε το Bαθύ καθαρισμό προσώπου, για τον οποίο το ινσιτούτο χαίρει ιδιαίτερης αναγνώρισης, λόγω της ειδικής τεχνικής την οποία χρησιμοποιεί.
Η αντιμετώπιση της ακμής και των προβλημάτων που επιφέρει, είναι από τις πιο δυναμικές υπηρεσίες, καθώς η κ.Σκλημποσίου Κυριακή ειδικεύτηκε και εντρύφησε σε αυτή καθ"ολη τη 35ετή της πορεία.

 

Παράλληλα,


η εξειδικευμένη ομάδα της Δερμογνωσίας προτείνει ένα μεγάλο εύρος θεραπειών αντιγήρανσης, λεύκανσης, λείανσης και βελτίωσης όψης δέρματος. 

 

Αν σας απασχολεί η ταλαιπωρημένη, θαμπή επιδερμίδα, δοκιμάστε τη Mικροδερμοαπόξεση, τη φωτοανάπλαση ή ακομα και τη νέα θεραπεία DermoGlow!
Αν σας ενοχλούν έντονα σημάδια γήρανσης, εμπιστευτείτε τη Μεσοθεραπεία, το Φυτικό Peeling ή τις Ραδιοσυχνότητες (RF).
Αν το δέρμα σας παρουσιάζει υπερμελαγχρώσεις, βρείτε τη λύση στα οξέα ελεγχόμενης απολέπισης και στη φωτολεύκανση.

Για τη καθημερινή σας περιποίηση, μη ξεχνάτε να χρησιμοποιείται τα καλλυντικά πρωτόκολλα που έχουμε προτείνει για εσάς, ενώ παράλληλα μην αμελείτε τις θεραπείες καθαρισμού και ενυδάτωσης στο ινστιτούτο.
Ζητήστε μας να πραγματοποιήσουμε τη κατάλληλη διάγνωση δέρματος για εσάς, ώστε να μπορέσουμε να σας προτείνουμε τη κατάλληλη μέθοδο ή συνδυασμό αυτών για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τμήμα Καλλυντικών Τμήμα Σώματος »

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.