Τμήμα Καλλυντικών

Κοινωνική Δικτύωση

"Βρείτε το καλλυντικό προϊόν που σας ταιριάζει"

Ως υπεύθυνο κοσμητολογικό-κοσμητικο κέντρο, πρωταρχικό μας μέλημα είναι το ενδιαφερόμενο κοινό να είναι καταλληλα ενημερωμένο σχετικά με τις κοσμητικές λύσεις που επιλέγει.Στα πλαίσια αυτού του κριτηρίου, οργανώθηκε προσεκτικά και εξελίχθηκε το Τμήμα Καλλυντικών και Συμβουλευτικής Κοσμητολογίας.
Η αγορά των καλλυντικών ειναι πλέον τεράστια, και καταννοούμε βαθεια πως, πολλοί από εσάς, στη προσπάθεια να βρείτε το ιδανικό καλλυντικό, πειραματιστήκατε και όχι πάντα επιτυχημένα. Γι' αυτό πρέπει να θυμάστε πως


"η λεπτομερής διάγνωση δέρματος και η σωστή προσέγγιση του προβλήματος από εναν ειδικό, είναι η βάση για την ικανοποίηση ακόμη και των πιο ιδιαίτερων περιστατικών δέρματος." 

 

Απευθυνόμενοι σε εμάς για μία σωστή διάγνωση και καταρτισμένη ενημέρωση, είμαστε σε θέση να προτείνουμε τη κατάλληλη αγωγή/περιποίηση στο σπίτι, καλύπτοντας όλες τις επιμέρους δερματικές σας ανάγκες.

Επιπλέον, η εφαρμογή των προϊόντων βάσει του εξειδικευμένου Automassage Hellenique, το οποίο είναι μία από τις καινοτομίες του ινστιτούτου, μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές και ευαίσθητες επιδερμίδες!

Με γνώμονα τα 35 χρόνια εμπειρίας στη φροντίδα δέρματος, επιλέξαμε και διατηρούμε συνεργασία με εταιρείες διεθνώς αναγνωρισμένες και εξειδικευμένες στη καλλυντικολογία. Το γεγονός αυτό μας δίνει την ευελιξία να επιλέγουμε το κατάλληλο καλλυντικό χωρίς περιορισμους και πάντα με κριτήριο το δέρμα σας και όχι την εταιρεία.
Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχούς πορείας του τμήματος Καλλυντικών και των ικανοποιημένων πελατών που διαχρονικά μας εμπιστεύονται. Γιατί το κριτήριο είναι πάντα ένα διαχρονικά καλοδιατηρημένο δέρμα!!!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τμήμα Προσώπου »

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.