Στις Φετινές Γιορτές Λάμψε Οικονομικά! (Έληξε)

Κυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 20:51 |

Φέτος τις γιορτές αφήστε το δέρμα σας να σας εντυπωσιάσει!

 

Γνωρίστε τα οξέα ελεγχόμενης απολέπισης νέας γενιάς, που με απόλυτη ασφάλεια και προσαρμοστικότητα στη κάθε επιδερμίδα, χαρίζουν λείανση, φωτεινότητα και αναδόμηση!

Αποκαλύψτε ένα νέο δέρμα με μία υγιέστερη,
φωτεινότερη και νεότερη επιδερμίδα.

Η Δερμογνωσία παρουσιάζει ένα μεγάλο φάσμα οξέων σχεδιασμένο να βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, καταπολεμώντας τα διάφορα προβλήματα που αυτό εμφανίζει.

Τα οξέα ελεγχόμενης απολέπισης και σταδιακής αποδέσμευσης είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες άμεσης εμφάνισης πιο λείας, απαλής και νεότερης επιδερμίδας, χωρίς να δημιουργούν ορατό ξεφλούδισμα, το οποίο και αποτελεί βασικό τους πρωτέρημα.

Ο ρόλος τους είναι να επιταχύνουν την απολέπιση του δέρματος, καθώς απομακρύνοντας τα κατεστραμμένα κύτταρα από τις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, ένα νέο στρώμα δέρματος προωθείται στην επιφάνεια, το οποίο είναι πιο νεανικό, εξευγενισμένο και φωτεινό με εμφανώς μειωμένες ρυτίδες, δυσχρωμίες ή/και σημάδια από ακμή.

Τα οξέα ελεγχόμενης απολέπισης έχουν δοκιμαστεί, παρέχοντας απαράμιλλα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εφαρμογή τους είναι ήπια και απολύτως ασφαλής, ενώ παράλληλα δεν εμφανίζουν παρενέργειες ούτε προκαλούν στο πελάτη δυσφορία.

 


Για τη συγκεκριμένη προσφορά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ισχύει αυστηρά για τις 30 πρώτες που θα κλείσουν ραντεβού.

Στην επόμενη σελίδα θα σας ζητηθεί να κάνετε κράτηση για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Στο πεδίο "Υπηρεσίες" διαλέξτε την δεύτερη επιλογή "Οξέα ελεγχόμενης απολέπισης" και στο πεδίο "Επιπλέον Πληροφορίες" γράψτε την φράση "για την γιορτινή προσφορά 2014".

 

*Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

*Το ποσό των 98€ αφορά εξόφληση στη πρώτη επίσκεψη.

  • Τιμή:
    98€
  • Διάρκεια:
    2 συνεδρίες
  • Ισχύς:
    μέχρι 30 Δεκεμβρίου
  • Κράτηση:

© 2012 - 2015 Dermognosia Aesthetic Cosmetics - All Rights Reserved - Consulting by iQ Studies.